Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau. Loketní opěrku mám standardně v první přizvednuté poloze. Několikrát se mi stalo, že mi prostě spadla zpět dolů. Ovšem, když je přizvednutá a jen se na ní zatlačí tak se ani nehne. Včera se mi povedlo zjistit, že je to způsobeno vibracemi. Když jedu po kamenité cestě, nebo do opěrky klepu s jistou frekvencí, tak prostě spadne zpět do spodní polohy. Pozorujete někdo něco takového? Já jen jestli je to vada mého kusu a mám zkusit reklamaci, nebo je to vlastnost a nemám s tím ztrácet. Dík.

• 4 měsíce později...

Ať nezakládám nové téma mam na loketní opěrku tento dotaz. Mam jí posunutou až na doraz vpřed a při lehkém zatlačení (manipulace s ručkou) ochotně popojede vzad. Dá se někde nastavit tuhost pohonu případně aretace v jedné (vysunuté) poloze?

jj, ta opěrka jezdí celkem zlehka....ale aretace žádná.

• Autor

Při opírání nemám s jejím pohybem žádný problém, tedy nehýbe se samovolně. A aby jsi zatáhl ruční brzdu, tak ji stejně musíš zasunout dozadu. Nepřijde mi, že by šla zasunout až tak lehce, aby to dělala samovolně.

abych si ji přizvedl musím s ní dělat neuvěřitelné šachy a v přizvednuté poloze drží jen náhodou-nikdy jsem nepřišel na "algoritmus" jak to zařídit, aby držela v té výšce, kde ji chci. Nikdy jsem si na to nevzpomněl v servisu. Pravda je, že ani u eresy ani u scouta to nedělá, jen ten můj služebák....

Já s tím taky žádný problém nenám a jasně že samovolně se neposune ale nějak zaaretovat by to jít mohlo, když se opřu loktem abych se třeba nějak usadil tak se někdy posune.

• Autor

abych si ji přizvedl musím s ní dělat neuvěřitelné šachy a v přizvednuté poloze drží jen náhodou-nikdy jsem nepřišel na "algoritmus" jak to zařídit, aby držela v té výšce, kde ji chci. Nikdy jsem si na to nevzpomněl v servisu. Pravda je, že ani u eresy ani u scouta to nedělá, jen ten můj služebák....

V tom případě ji máš asi taky vadnou. Když jsem v servisu ukázal jak nedrží zvednutá tak to na záruku bez jediného slova vyměnili.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.