OloZX6R Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 [vtip] Dej mi kontakt na toho maníka co vylejvá 300l N95 - chci mít plnou nádrž [/vtip] Nemám kontakt,, ale je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Mě klapku zasíral ten odfuk z klikovén skříně, tak jsem ho vyvedl jinam než do sání a mám klid. Tom zaujimave, ktora hadička to je ? a kde si ju vyviedol ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 chcem sa spýtať, či nie je lepšie tu klapku odtiaľ vybrať poriadne vyčistiť, zamontovať a nastaviť .... či ten sprej má rovnaký efekt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 tak o tom není pochyb že mechanické vyčištění žádný sprej nenahradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.