Publikováno Červenec 10, 201411 r Nepaci sa mi, ze nastavenie klimy v Superbe je mozne iba do 26 stupnov. Niekedy by som uvital ak by teplota bola vyssia, lebo napriklad moja manzelka nema rada chladno v aute a tak by ju na jej strane najradsej vypla. Problem je, ze ja znasam v pohode cca 22-25 no ona nie a moze nastavit max 26. Aj ked vypne vsetky horne ofukovacie otvory, tak stale jej fuka z dolnych pri nohach. Jedina moznost je nastavit na max = cervenu hodnotu, ale potom sa jej zase zapne kurenie. Mate na to nejaku fintu? Upraveno Červenec 10, 201411 r od r_e_n_e
Červenec 10, 201411 r Kdo nosí doma trenky? Ty nebo manželka? Ne, nyní vážně. Buď ti nezbude, než v mírném teplu jezdit v režimu Econ (AC off), nebo hold mít v autě mikinu pro ženu. Pokud si nastavíš směr vzduchu jen do horních ofuků, tak by na ženu po jejich uzavření nemělo nic foukat
Červenec 10, 201411 r Na to už jsem ve velkých vedrech taky narazil. By mě zajímalo, který inženýr ten panel a vůbec logiku té klimatizace vymýšlel. Zlatý panel s LCD, taky se k tomu v OIII vrátili. Nastavit si směry foukání ručně a spolujezdce ofuky zavřít, jiná cesta není.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.