PTiCA Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Začiatkom septembra sme do predaja uviedli dlhšie avizovaný, samostatný projekt, Škoda Špeciál. vice zde: http://www.autotuning.sk/modules.php?name=...article&sid=707 Nemate nekdo moznost ho koupit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Začiatkom septembra sme do predaja uviedli dlhšie avizovaný, samostatný projekt, Škoda Špeciál.vice zde: http://www.autotuning.sk/modules.php?name=...article&sid=707 Nemate nekdo moznost ho koupit??? ja ho mam moznost kupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Je tam nejaka uprava motoru 1,8T RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 VRS: Proc citujes prispevek, ktery je hned nad tvou odpovedi??? Jestli tam neni moje fabka, tak to ani nechci :smich: :smich: :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 @ velkej eM: asi te zklamu, neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 @ velkej eM: asi te zklamu, neni Tak to bežte tu knížku reklamovat, to je bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 6. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Začiatkom septembra sme do predaja uviedli dlhšie avizovaný, samostatný projekt, Škoda Špeciál.vice zde: http://www.autotuning.sk/modules.php?name=...article&sid=707 Nemate nekdo moznost ho koupit??? ja ho mam moznost kupit a kde??? Nejlepe v Praze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Tak bych do něj rád nahlídl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 taky bych to rad mel doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 VRS: Proc citujes prispevek, ktery je hned nad tvou odpovedi??? Jestli tam neni moje fabka, tak to ani nechci :smich: :smich: :D :D ok ospravedlnujem sa nenapadlo ma ze som mal prvy prispevok tak este raz pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Začiatkom septembra sme do predaja uviedli dlhšie avizovaný, samostatný projekt, Škoda Špeciál.vice zde: http://www.autotuning.sk/modules.php?name=...article&sid=707 Nemate nekdo moznost ho koupit??? ja ho mam moznost kupit a kde??? Nejlepe v Praze... asi sa nahnevas ale mam ho moznost kupit unas na Slovensku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 a kruciš sem mohl v pondělí jet na Slováč, sem to nechal plavat, teď mi to se*e jedině, že bych nějak zkusil kolegyni, ale tak autům nerozumí by koupila určo něco jinýho tak budeme doufat, že to bude k sehnání i u nás jedině se zkusit zeptat Ondry z autotuningu, zde neví, jestli to bude i u nás k mání, když s nimi spolupracovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 ty jo tak to strašně moc potřebuju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 teď jsem odeslal email vydavateli autotuningu uvidíme co napíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 tak a teď se podržte!!!! http://aukro.cz/show_item.php?item=125290293 chtělo by to udělat tak, že bychom to skoupili vše aby se neplatilo vysoký poštovný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 nejlepší by bylo, kdyby tu byl někdo z Hradce, kdo by měl též zájem a od uživatele, který to na aukru prodává vyzvedl dohodutý počet výtisků a pak to nějak předal - většina si myslím bude stejně z Prahy já určo beru, Rudokráska taky - jsme již dva PTiCA bude chtít určo taky kláca též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 JA BYCH HO CHTEL TAKE NA 100%-Sokolov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 tady jde ale o to, dohodnout se jak to bude s financema na tom aukru to může vzít jen někdo, kdo tam má účet to rudokráska má, ale obávám se, aby to nedopadlo tak, že pak půlka lidí řekne, že to nechce!!!!!!!! a tomu já chci nějak zamezit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 na tom aukru si to může vzít každý, když se zaregistruje ale někteří prodávající posílají věci jen ověřeným uživatelům, což rudokráska je hlavním důvodem proč jsem to zde uvedl je, že se ušetří na poštovném problém ale je, že levnějš to vyjde převodem peněz na účet, tam poštovné dělá Kč 30,- proto chceme nějak ošetřit to, aby se nevzalo více výtisků a pak polovina lidí najednou řekla, že to nechce, což je docela časté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 jinak předání by bylo možné příští víkend na Doksech pro to, aby případně zásilka dorazila včas, je nejzazší termín potvrzení odběru zítra do 12:00 kdo se z tohoto fóra přihlásí případně pozdě, musí objednat sám v tuto chvíli je k mání stále 29 ks ze 30-ti nabízených Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 (editace) mam ucet na aukru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a taky bych si vzal jeden vytisk nechal bych si to poslat domu pac do doks nejedu :-(( pak bych to zajemcum poslal postou ale jak to udelat s penezma nejlepsi by bylo mi je poslat na ucet a ja to poslal obyc postou pak by to vychazeo kus kolem 130 kc aby ste verili tak sem zatim koupil 1vytisk mam nick mira2098 pokud ma nekdo zajem tak tak piste, volejte, kricte z vokna :-))) kostrhun@centrum.cz ICQ 298053200 nebo PM Editováno: 10. Září 2006, autor: kosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 naskenujte to nekdo kdo to ma:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 naskenujte to nekdo kdo to ma:-) Prodám ti ho za 200,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 v sobotu jsem zalistoval a moc pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 v sobotu jsem zalistoval a moc pekne můžu potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.