Červenec 30, 201411 r Autor Datum už je stoprocentní 12-13.6. 2015. Tento víkend bude festival rekordů. Teď jen upřesním místo (Pelhřimov nebo MB) a přesně, záleží kolik nás bude. pokud 10, nemá smysl jezdit na fesťák... Proto prosím, rozhoďte sítě po FB i kdekoliv jinde a vy, kdož byste jeli, prosím pište na můj mail tomashrabek1978@gmail.com základní údaje ve formátu: Jméno majitele, MR a motor vozu a město. Tak bude alespoň předběžná informace o počtu. Samozřejmě to nebude závazné. Na mail pište jen údaje, nepoužívejte pro dotazy. Včas se všem ozvu s postupujícím časem.
Prosinec 21, 201410 r Ahoj superbaci:-) Zajimavá myšlenka, pokud by se akce konala v MB věděl bych o dalších 3 kámošech co mají superby.S exkurzí ve škodovce by to byla pecka:-) Co když mám auto psané na firmu? Upraveno Prosinec 21, 201410 r od xtrack
Prosinec 21, 201410 r Neblbni, to si myslíš že se tam někomu budeš legitimovat, či je to tvoje, rodičů, nebo souseda?
Leden 25, 201510 r Autor Ahoj po Novém roce všem, tak škodovka nevyjde! Tudíž připadá ten festival v Pelhřimově. Na mail mi přišlo zatím 25 registrací pro 31 aut. S pelhřimovskou agenturou úzce spolupracuju, moderuju jim nějaký akce i jinak spolupracuju. V tuto chvíli by rozhodně nevadilo, kdyby přijelo 30 aut cca, dala by se účast aut přepočítat na kubické centimetry, či jinak, takže rekord bychom zvládli 100% i když ne například s nejvíce Supama na jednom místě ) Rozhodně je fuk, pokud má někdo auto firemní, nepůjde o majitele, ale o auta..... Upraveno Leden 25, 201510 r od Tomáš Hrábek
Červen 17, 201510 r Autor Tak rekord je nereálný. Bylo by nás sotva 30 dle registrací, které mi došly. Snad jindy...
Červen 17, 201510 r No kdyby jsi neodešel ze skupiny na FB a tam to více propagoval, my by jsme s tím taky pomohli, tak by se určitě chytlo více majitelů Škody Superb. Škoda...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.