smates Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Nema nekdo zkusenost jestli na liftback jde namontovat ten universalni nosic kol na pate dvere?Nechce se mi kupovat drahe pricniky.Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 (editace) jestli univerzalni to nevim, ale nejaky od skodovky jde a musis mit tazny zarizeni... Editováno: 20. Červenec 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smates Vloženo 20. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Tohle je nosic na kouly ten tam jde to vim,ja myslim ten na dvere.Nechci kupovat drahej stresni,jde mi o jedno kolo na jeden tyden v roce.http://aukro.cz/nosic-kol-na-tz-menabo-mistral-3-kola-i4437747625.html http://aukro.cz/nosic-jizdnich-kol-na-zadni-dvere-uni-pro-3-kola-i4422622525.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Než toto, tak raději nic. Váš prodejce nemá nosič + držák kol na půjčení? Tady to funguje. Půjčí nosič + držák kol či box. Za týden to moc peněz nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smates Vloženo 20. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Aha to me nenapadlo ze by to nekde pujcovaly.Zjistim si to dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Taky to tak řeším, střešní nosič + držák kol na léto nebo držák na lyže na zimu si pravidelně půjčuji. Pravda, za ty roky už by se mě vyplatilo mít vlastní, ale takhle je to pro mě pohodlnější :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.