SniperWolf Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 SKusal niekto odstranit tie biele predpripravene "veci" do ktorych sa srobuje ramik na SPZ?Ako sa to da nejak setrne pripadne vratne ak je to vobec mozne?Chcel by som ramik dat prec a nalepit SPZ priamo napr obojstrannou paskov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) a v čem ti tam ty plastové "matky" vadí?, přeci není problém SPZ nalepit přes ně.... tím spíš že SPZ je profilovaná... na přidělání SPZ je vhodné toto Editováno: 25. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) více také nejen zde v následných příspěvcích Editováno: 25. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 25. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 hmm no skusim to niekde kupit pokial dobre vidim je to nieco ako suchy zips ano?....ja som to chcel natvrdo nalepit klasika obojstrannou paskov a odmontovat tie matice chcem preto lebo moc vytrcaju a tym padom SPZ nevie ist tak pekne na "telo"..inak dakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 nemusíš někde - máš tam odkaz na e-shop a posílají i do SK ano se to suchý zips, ale těžkotonážní, jestli sis pročetl to vlákno jak jsem ti dal odkaz tak zde je to uvedeno a opět odkaz na ten shop ... natvrdo to samo nalepit můžeš a v tom vlákně jak jsem ti dal odkaz, tedy znovu zde - čím to Pawouk lepil .. ... pravda, pavouk ty hatice či hmoždinky také demontoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 jj, já je dal pryč, protože dost vyčnívaly. Ale nevím, jak je to u OIII, já to dělal na OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 25. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 no ved prave ...keby nezavadzali tak sa na to nepytam musia ist prec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) když to dáš na ten sucháč, který sám o sobě má nějakou tloušťku (změřil jsem přesně 5 mm) tak ty hmoždinky určitě o víc z plechu nevyčuhují Editováno: 25. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 25. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Ty si to tam daval ze?a demontoval si to co nie?dalsi problem je ze sa tam bude kopit bordel....ja som v minulosti SPZ olepil po celom obvode a este pasy po celej sirke....inak uznaval ze ta 3m paska je fajn riesenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) tie biele veci sa len tak nedajú odstrániť. dal som si tam tenkú dlhú samorezku na uchytenie, obstrihal to, natavil pájkou a aj tak to neislo vytiahnuť, ohýbalo to plech dverí, tak som samorezku vybral a zvysok toho zatlačil do vnútra. občas to tam pri otváraní/zatváraní kufra počujem :-p suchý zips som kúpil tu: http://www.g3.cz/sk/katalog/suche-zipsy-3m/dual-lock/3m-suchy-zip-dual-lock-sj3551 len som nedával pár prúžkov na výšku ale tri prúžky po celej dĺžke, teda 3 metre na jedno číslo :-D Editováno: 26. Červenec 2014, autor: peter.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Co přední RZ? Taky bych ji dal na suchý zip, ale nárazník je prohnutý a nevím jak moc pěkně půjde prohnou RZ. Máte někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Dnes som to robil....dal som dole ramik a SPZ som zohol do tvaru ako naraznik....potom som na SPZ nalepil obojstrannu pasku odmastil naraznik a nahrial teplovzduskov aj naraznik aj SPZ a sup ho na auto....drzi ako prizvarana dat ju dole to bude asi sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Já ji nalepil. ŠkoFIN vyžadoval, aby přišroubování udělali "profesionálové v autorizovaném servisu", jelikož je to operativní leasing, ale já nějak neměl odvahu to na nich nechávat, tak jsem ji přilepil páskou od Pattexu, nechal v garáži v suchu a teple důkladně zaschnout a bojím se okamžiku, kdy budu vracet auto a sundavat ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 ja som to lepil 3M paskov a garantujem ze dolu to pojde jedine pilenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Co přední RZ? Taky bych ji dal na suchý zip, ale nárazník je prohnutý a nevím jak moc pěkně půjde prohnou RZ. Máte někdo zkušenosti? RZ jde prohnout a namodelovat do takového tvaru jak jen budeš chtít, vždyť je to hliník.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 OK, tu 3M pásku se suchým zipem mám ale nemůže to jen tak někdo ukrást? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Koty, samozřejmě, že může a velice snadno. Ja mám spz na vrutech od te doby co u nás u prace už dvakrát zmizely spz, aby si na nich o 200 metru dál někdo natankoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 ukrást lze cokoliv i ty přišroubované, jen to dá víc práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 To je jasné, ale třeba za účelem natankovani si borec vybere raději tu spz vedle na suchý zip nebo jen cvaklou v rámečku,to je jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 (editace) no tu na suchý zip moc nepozná, nemůže tušit jestli není natvrdo přilepená a pak je to pro něj ztráta času, na druhou stranu kdyby to věděl, takovou RZ s nalepeným sucháčem moc dobře nezecvakne do svého rámečku a je to pro něj jen práce navíc.... jednodušší je vycvaknou z rámečku, je to nejrychlejší a nejpohodlnější (nebo rámeček prostě ukopnout, také jsem to už viděl) Editováno: 24. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Máte pravdu chlapci. RZ půjde na suchý zip. Kupoval jsem na firmu asi 20 metrů, takže ji mám dostatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Tak RZ je na místě a super. Vypadá to mnohem lépe a drží to luxusně. Použil jsem 3M Dual Lock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 hoď foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myš Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 trochu vám to tu oživím a mám dotaz na ty co mají ten 3M sucháč kolik jste na jednu značku vyplácali pásky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 2 pásky (viz. výše příspěvek Hravce alias Aleše_BX) na jednu značku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.