Z3Ke Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Ahoj, mam Octu před facem a mám problém s odskočenou klikou (z levé strany kliky) u řidiče. Je tam vidět šroub, který by jí měl držet připevněnou ale při každém otevření klika odskočí a zůstane tak... Chtěl jsem to původně nějak dotáhnout ale zjišťuju, že nevim jak. Respektive asi budu muset rozebrat celý dveře (do čehož se mi původně nechtělo) a dotáhnout šroub na upevňovacím třmenu, pokud tedy není rovnou v háji třmen. Mohl by mi někdo prosím potvrdit/vyvrátit moji teorii? Radši příkládám fotku toho, jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 S tímhle jsem se teda nesetkla, ale pro začátek bych možná zkusil odmontovat zámek a celou kliku vyndat, zkusit ji srovnat a v případě poškození vyměnit... návod na demontáž klik jsem tu už někde viděl, ale nevím kde.. popřípadě se mi ozvi a dám vědět jak do toho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.