Z3Ke Vloženo 25. Červenec 2014 Vloženo 25. Červenec 2014 Ahoj, mam Octu před facem a mám problém s odskočenou klikou (z levé strany kliky) u řidiče. Je tam vidět šroub, který by jí měl držet připevněnou ale při každém otevření klika odskočí a zůstane tak... Chtěl jsem to původně nějak dotáhnout ale zjišťuju, že nevim jak. Respektive asi budu muset rozebrat celý dveře (do čehož se mi původně nechtělo) a dotáhnout šroub na upevňovacím třmenu, pokud tedy není rovnou v háji třmen. Mohl by mi někdo prosím potvrdit/vyvrátit moji teorii? Radši příkládám fotku toho, jak to vypadá. Citovat
Radovan Hemi Janousek Vloženo 5. Srpen 2014 Vloženo 5. Srpen 2014 S tímhle jsem se teda nesetkla, ale pro začátek bych možná zkusil odmontovat zámek a celou kliku vyndat, zkusit ji srovnat a v případě poškození vyměnit... návod na demontáž klik jsem tu už někde viděl, ale nevím kde.. popřípadě se mi ozvi a dám vědět jak do toho.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.