Patrik Gumán Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Čaute chalani . Potrebujem pomoc nevie niekto ako sa vyberá zadný difuzor z naraznika bez odmontovania celeho naraznika ? dá sa to vobec. Za odpovede vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Podr Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Ano dá. Včera jsem to dělal, ale na liftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Gumán Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 A nevies poradit ? lebo nechcem nic zlomit kde to drzi alebo co tam treba rozobrat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Gumán Vloženo 9. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 Tak a uz to mám ako to treba pridám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 Podr se asi urazil, či co... super a k čemu jsi ho dával dolů? nebo jsi tam dával nějaký jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Gumán Vloženo 10. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Tak toto nie je moje foto toto je z forumu octavia-rs.com ja ho budem menit za rieger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 (editace) ten lesklý? Editováno: 10. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Hroznej, ale je to jen můj názor tak to nic neznamená. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Gumán Vloženo 12. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Ano presne ten mne sa páči videl som to naživo na Worthersee ale mas pravdu každý má iný vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 kdy dodáš foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tragicomix Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 taky mam v planu ho poridit, uz jsi ho tam dal nebo ne? kdyztak prihod foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Gumán Vloženo 20. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Ospravedlňujem sa že tak neskoro len som nesledoval tému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tragicomix Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 vymena pouze stylem plug and play? poprosim pripadne odkaz ke koupi .. diky jeste dotaz Patriku, koukam ze to mas hezky posazeny, sportovni pruziny? jake snizeni? tipuju tak -35mm?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Gumán Vloženo 20. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Ano je to presne ten system stare das dole a nove nasadis. Ja som to kupoval zo slovenska le ked tak u vas je escape6.cz alebo oemplus.eu Znizenie mam oproti originalnej rs 4.5cm a mam tam podvozok ST XTA Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal III Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Zdravim te. Prosim te rozmer kol mas jaky a mas tam nejaky podlozky? diky jinak ten zadni difuzor je krasnej. mlada mi ho koupila k Vanocum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Gumán Vloženo 6. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Nazdar kolesa maju rozmer ET45 R20x8,5 a vzadu mam 15mm podlozky ale rozmyslam ze dam 12 do zadu. Zadny difuzor pecka a nelutujem ze som ho tam dalGesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal III Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Fakt pecka a R20? Wow mam vybrany Motec 19x8.5 ET 45 a zjistuju trosku jak to na ty mi skoduli bude vypadat nemas trochu strach z podlozek? kazdej me furt desi at je tam hlavne nedavam ze to neni povoleny a pod. ale ja chtel prave do zadu 15mm taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Gumán Vloženo 7. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Ja som mal na R19 25mm podlozky na kazdej strane [emoji4] a v pohode to bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Patrik Gumán - zruš si hlášku z Tapatalku "Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk" - je to v rozporu s pravidly fora. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.