Publikováno Červenec 31, 201411 r Čaute chalani . Potrebujem pomoc nevie niekto ako sa vyberá zadný difuzor z naraznika bez odmontovania celeho naraznika ? dá sa to vobec. Za odpovede vopred dakujem
Srpen 6, 201411 r Autor A nevies poradit ? lebo nechcem nic zlomit kde to drzi alebo co tam treba rozobrat
Srpen 9, 201411 r Podr se asi urazil, či co... super a k čemu jsi ho dával dolů? nebo jsi tam dával nějaký jiný?
Srpen 10, 201411 r Autor Tak toto nie je moje foto toto je z forumu octavia-rs.com ja ho budem menit za rieger
Srpen 12, 201411 r Autor Ano presne ten mne sa páči videl som to naživo na Worthersee ale mas pravdu každý má iný vkus
Listopad 20, 20168 r vymena pouze stylem plug and play? poprosim pripadne odkaz ke koupi .. diky jeste dotaz Patriku, koukam ze to mas hezky posazeny, sportovni pruziny? jake snizeni? tipuju tak -35mm??
Listopad 20, 20168 r Autor Ano je to presne ten system stare das dole a nove nasadis. Ja som to kupoval zo slovenska le ked tak u vas je escape6.cz alebo oemplus.eu Znizenie mam oproti originalnej rs 4.5cm a mam tam podvozok ST XTA Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku
Leden 6, 20178 r Zdravim te. Prosim te rozmer kol mas jaky a mas tam nejaky podlozky? diky jinak ten zadni difuzor je krasnej. mlada mi ho koupila k Vanocum
Leden 6, 20178 r Autor Nazdar kolesa maju rozmer ET45 R20x8,5 a vzadu mam 15mm podlozky ale rozmyslam ze dam 12 do zadu. Zadny difuzor pecka a nelutujem ze som ho tam dalGesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
Leden 7, 20178 r Fakt pecka a R20? Wow mam vybrany Motec 19x8.5 ET 45 a zjistuju trosku jak to na ty mi skoduli bude vypadat nemas trochu strach z podlozek? kazdej me furt desi at je tam hlavne nedavam ze to neni povoleny a pod. ale ja chtel prave do zadu 15mm taky.
Leden 7, 20178 r Patrik Gumán - zruš si hlášku z Tapatalku "Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk" - je to v rozporu s pravidly fora.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.