mrmisaRS Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Má tu někdo prosím radu jak bez poškození sundat rámeček kolem spézetky? Jestli je to tedy vůbec možné. Předem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Jak sundat? Většinou bývá přišroubovaný, tak v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmisaRS Vloženo 3. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 No čistě jen ten rámeček co je kolem espezetek ten bych potřeboval nějak sundat ale vůbec nevím jak abych ho nepoškodil, přeci musí jit nějak sundat čistě jen ten rámeček nebo snad ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Rámečků jsou spousty druhů. Nejobvyklejší je, pevný, SZ se musí podvléce pod hrany a dopáčit např šroubovákem. Nebo jsou pak hodně rámečky s otevíracíma bokama a ty se odklopí nahoru a dolů ve vodorovné poloze. Boky drží pladtové zámečky. Každopádně po vyjmutí RZ je rámeček přišroubovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmisaRS Vloženo 3. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Díky za radu vyzkouším a uvidím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Tak Vám povím, když jsem byl na registru tak jsem se dozvěděl že ta SPZ má být přišroubovaná skrz. Tak teda nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Nesmysl. Toto ustanovení bylo dávno zrušeno.Umístění registrační značkyOd listopadu roku 2003 je v platnosti vyhláška MD č. 401/2003 Sb., kterou se mění odst. 1), § 28 vyhlášky MDS č. 243/2001 Sb. takto:"Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě."Za dostatečně upevněnou registrační značku lze považovat její umístění ve schválených plastových nosičích.Výjimka z vyhlášky MDS č. 243/2001 Sb. na upevnění registrační značky bez šroubů či nýtů, udělená některým výrobcům plastových nosičů registračních značek, pozbývá touto změnou na aktuálnosti a smyslu a nebude na plastových nosičích výrobcem od 30.06.2005 dále uváděna, s výjimkou doprodeje skladových zásob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Tak to asi k nám ještě nedošlo.Koupil jsem si roční referenční auto přímo z škoda MB a to mělo ty značky přišroubované. Tak jsem se ptal u nás na registru zda musí být nebo nemusí být přišroubovaná SPZ. Bylo mě řečeno že ano. Tak někoho picněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Svého času jsem měl RZ, která mi v rámečku rezonovala, tak jsem jí podlepil v celé délce oboustrannou lepící páskou tlustou asi 2 mm. Při prodeji auta jsem to nemohl z auta sundat. Nechtěly se vytrhnout ani šrouby z rámečku. Spíš to vypadalo, že to půjde celé z víka kufru i se šroubama. Jak to nový majitel vyřešil, nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Tak to asi k nám ještě nedošlo.Koupil jsem si roční referenční auto přímo z škoda MB a to mělo ty značky přišroubované. Tak jsem se ptal u nás na registru zda musí být nebo nemusí být přišroubovaná SPZ. Bylo mě řečeno že ano. Tak někoho picněte. Taky jsem měl origo přišroubované z MB, ale po přepisu jen zacvaklé....přece jen kvalitní rámeček je dnes provedením trošku jinde než před 10 lety ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 v MB stojí väčšina skrutkovaná a aj pekne zatreté hlavičky skrutiek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 (editace) dell: Ale já si koupil auto v květnu tohoto roku.Přesně podle fotky výše,ale já mám rámeček. Editováno: 5. Srpen 2014, autor: dominikg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 já to měl taky dle fotky co je výše - krásně to pasovalo černý šroubek na černé :-) , ale novou SPZku jsem už nešrouboval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.