penl Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Já vím že to vyrábí nějaký pán ve VČ a nemůžu najít telefon. Nevíte o někom kdo to Dělá? Nebo firma na přípravky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 http://www.uni-max.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Urcite ho budou mit i tady . UNIVER s.r.o tel. Brno 541260710 , tel. Praha 272774830. ale jde to i klestema ja uz jsem to tak delal nekolikrat chce to uzsky kleste spice tech klesti zasadit do tech dvou draze z vrchu tlacit a otacet jak sroubovakem . delal jsem to tak na ctyrech octaviich a slo to u jedne to nechtelo jit ani hovno tak staci kdyz na ten pistek s citem z vrchu klepnes parkrat kladivkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Penle proš stejné téma zadáváš dvakrát, pokaždé v jiné sekci? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12957 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Ja pouzivam stolarskou svorku a klic z rozbrusovacky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchar Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Já jsem použil starou trubku stejného půměru jak váleček, co mi zůstala po výměne topení v baráku , flexkou jsem zarovanal jednu stranu dorovna a pak odříznul tak aby zůstaly jen dva zuby (odříznul jsem dva půlměcíce) a zapiloval pilníkem, práce na 3 minuty, a už jsem ji použil 3x, mám ji dlouhou asi 30cm a jde to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Já jsem použil starou trubku stejného půměru jak váleček, co mi zůstala po výměne topení v baráku , flexkou jsem zarovanal jednu stranu dorovna a pak odříznul tak aby zůstaly jen dva zuby (odříznul jsem dva půlměcíce) a zapiloval pilníkem, práce na 3 minuty, a už jsem ji použil 3x, mám ji dlouhou asi 30cm a jde to dobře. Přesně tak!!! Jedoduše a jasně! Já jsem si taky dělal takovou rychlovku z plocháče, není potřeba platit jakýsi zbytečně drahý MP přípravky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Já jsem použil starou trubku stejného půměru jak váleček, co mi zůstala po výměne topení v baráku , flexkou jsem zarovanal jednu stranu dorovna a pak odříznul tak aby zůstaly jen dva zuby (odříznul jsem dva půlměcíce) a zapiloval pilníkem, práce na 3 minuty, a už jsem ji použil 3x, mám ji dlouhou asi 30cm a jde to dobře. sem to dělal podobně, malá svorka a velký kleště - neměl sem poruce nic vhodnějšího, ale pozor na prachovku, pokud to děláš z boku, tak je to dost o hubu a protržení prachovky, ale jinak bez větších problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmesky Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 (editace) Dělal jsem si to ze starého oříšku z goly.Navařil jsem si na něj kousky upravené kulatiny a jde to luxusně. Editováno: 13. Říjen 2006, autor: zmesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.