Přejít na obsah

Scháním přípravek

penl

Doporučené příspěvky

Urcite ho budou mit i tady . UNIVER s.r.o tel. Brno 541260710 , tel. Praha 272774830. ale jde to i klestema ja uz jsem to tak delal nekolikrat chce to uzsky kleste spice tech klesti zasadit do tech dvou draze z vrchu tlacit a otacet jak sroubovakem . delal jsem to tak na ctyrech octaviich a slo to u jedne to nechtelo jit ani hovno tak staci kdyz na ten pistek s citem z vrchu klepnes parkrat kladivkem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem použil starou trubku stejného půměru jak váleček, co mi zůstala po výměne topení v baráku , flexkou jsem zarovanal jednu stranu dorovna a pak odříznul tak aby zůstaly jen dva zuby (odříznul jsem dva půlměcíce) a zapiloval pilníkem, práce na 3 minuty, a už jsem ji použil 3x, mám ji dlouhou asi 30cm a jde to dobře.

Odkaz ke komentáři

Já jsem použil starou trubku stejného půměru jak váleček, co mi zůstala po výměne topení v baráku , flexkou jsem zarovanal jednu stranu dorovna a pak odříznul tak aby zůstaly jen dva zuby (odříznul jsem dva půlměcíce) a zapiloval pilníkem, práce na 3 minuty, a už jsem ji použil 3x, mám ji dlouhou asi 30cm a jde to dobře.

Přesně tak!!! Jedoduše a jasně!

Já jsem si taky dělal takovou rychlovku z plocháče, není potřeba platit jakýsi zbytečně drahý MP přípravky...

Odkaz ke komentáři

sem to dělal podobně, malá svorka a velký kleště - neměl sem poruce nic vhodnějšího, ale pozor na prachovku, pokud to děláš z boku, tak je to dost o hubu a protržení prachovky, ale jinak bez větších problémů

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...