Kanoli Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Asi před měsícem jsem začal pociťovat ztrátu výkonu do 2000 ot. - auto vůbec nejede, mám problém se na těch 2000 dostat, do kopce je to nemožné. Od 2000 nahoru to podle mě taky není co to bývalo ale už to jakš takš tahá. Nedávno jsem v dlouhém kopci nechtěl podřazovat na dvojku a trošku jsem to dusil, otáčky vůbec nestoupali ani při plném plynu a na přístrojovce vyskočila hláška emise - do dílny. Známý se mi na to má podívat až bude mít čas, chci se zeptat jestli někdo netuší co to bude, popřípadě zažil to stejné. Předem děkuji za každou odezvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Lambda, váha vzduchu, turbo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 chce to log Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 keby si vie spravit log, tak nasu pomoc asi nepotrebuje... mne to pride ako "felicia" syndróm cize by som to tipoval na tú váhu, kedze to do 2000 ot. vobec netaha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Taky typuju váhu,ale vláken o strate výkonu je tady asi milion,trochu hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 bez logu to je pokus omyl.kukni ci mas zatiahnutu banku turba na doraz po starte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortery Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 Zdravím, potřebuju poradit. Někdy začátkem listopadu jsem zaparkoval v mírném kopci, když jsem měl málo nafty a pak už jsem nenastartoval. Auto poté cca 2 měsíce stálo. Když jsem se dostal k opravě, tak stačilo vyměnit palivový filtr, nabít baterku a auto po pár pokusech naskočilo. Nicméně auto ztratilo snad víc než polovinu výkonu. Na dálnici se dostanu max na 120km/h a stačí mírný kopec a auto zpomaluje. Kontroloval jsem hadice na vzduch, měnil vzduchový filtr, komplet čištil sání. Předtím, než se toto stalo, auto jelo bez problémů, pěkně táhlo kopec nekopec. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortery Vloženo 10. Duben 2022 Sdílet Vloženo 10. Duben 2022 Tak u mě vyřešeno... vadné tandemové čerpadlo... auto lítá jak za mlada 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.