Srpen 17, 201510 r Ahoj měl bych na prodej pro vás co chcete tablet do auta: Nexus 7 8G se zárukou do 22.11.2015Rámeček viz foto do auta Octavia 2,Romster,Fabia 2,Passat atd...Kabel USBCena 2099 Kč Navíc) Plus možnost kabeláž ze zesilovačem jenom připojit a hrajet to- Kabeláž 2DIN- USB Nabíječka- JACK kabel- ZesilovačCena 1000 Kč Během dne přidám foto dávám to sem jen pro ty co to zajíma Upraveno Srpen 19, 201510 r od jtfcobra
Srpen 19, 201510 r Tak za nějaký čas zde mrknu jak vám to klape v autě a možná se taky přidám a dám si tablet do vozu. Akorát když mám basovou tubu ve voze tak to možná bude hořší připojit.
Srpen 19, 201510 r Inzerát na prodej věcí si dej do sekce BAZAR a ne sem! To se omlouvam jen jsem to chtěl nabídnout těm co o to májí vážný zájem Upraveno Srpen 20, 201510 r od jtfcobra
Září 9, 20168 r zdravím Vymyslel tady už někdo jak to udělat aby se tablet vypnul při přerušení přívodu energie a naopak?
Září 10, 20168 r Ahoj. Je uz vymyslene nejake kompletni reseni, jak tablet do auta zapojit. Nejaky kompletni navod na zapojeni nebo rovnou koupeni cele sady? Mam nexus 7 a chtel bych ho v aute vyuzit.Diky.
Září 10, 20168 r ohledně koupení celé sady se podívej na druhý příspěvek na tété stránce a co se týče zapojení tak to je perfektně popsané tady: http://www.aldacerny.cz/2015/01/instalace-tabletu-nexus-7-2012-do-auta-software/ Upraveno Září 11, 20168 r od Pawouk Odstraněna citace.
Září 11, 20168 r Hele, chodí sem i lidi co přemejšlej a čtou. No a zbytečný citace jako je ta tvá mají jen jeden význam, je to lebeda která plevelí téma a je strašně fajn se tím prodírat. V PC se to ještě dá překousnout, ale lidi sem chodí hodně i z mobilů a to je fakt lahůdka. Na upozornění to většina lidí pochopí ale najdou se i tací co v reakci na upozornění přidají další zbytečný hovínko na tu hromadu ať se máme čím brodit. Bohužel začínám docházet k zjištění že nejen lidská blbost je nekonečná, blbý podle mě nejsme, jen nekonečně neohleduplní a nemyslící. Prosím mody o vyčištění.
Říjen 6, 20168 r vše superr. jen sem se nedočetl jak vyřešit zapnutí tabletu po připojení napájení. jestli správně chápu tak to dělá aplikace AutoDroid
Srpen 21, 20178 r On 11/12/2014 at 11:12 AM, Voice said: prostě si to myslím. A dáš mi jednou za pravdu, až si tento příspěvek za nějaký čas přečteš a žádný tablet v autě mít nebudeš. Nedal. Rapid se prodal a mam ted VW Atlas. Tam je taky takovy tablet uz v cene
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.