Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

hejpre fordy aletam ide hlavne o tu specifikaciu ked to tukazdy pise tak to nevadi ze tampisu hlavne pre fordy nie

• 2 měsíce později...

VYRIESENE !!!!

Cavte , pred tyzdnom som mal problem aj s brzdamy , strasne tvrdy pedal , ktory sa zasekaval ,,, prisiel som za kamosom , ten zmeal PODTLAK ,, a pricina bola jasne TANDEMOVE CERPADLO (vakuova pumpa) .... zohnal som  pouzitu z dvojkovej octavky a srkajuci problem a problem s brzdamy vyrieseny ,, spotreba dolu a vykon od spodu tlaci hned a plynulo kedze tandem taha aj palivo :kol-31:  ,,, a ku tomu traseniu , teraz sa moze s istotou povedat ze to trasenie pri 1600-1900ot/min je Dvojhmotny zotrvak ,,,,,,,,,, na jar je na rade aj ten zotrvak :)))))  :kol-47:

• Autor

No ale ja mam novy zotrvacnik a robi to aj tak tak neviem ci to bude tym a mam od znacky LUK

A to co pises ze to skvrkanie robila tamdemovka a to koli comu co je nejak uz zasrana bordelom alebo ako.

treba vycistit vstreky!vecsina vybracii je pricinou vstrekou ktore zle prasia!u TD PD

Pred cistenim

8ywHqi.jpg

po vycisteni

Vr5L6d.jpg

Upraveno od sparcp gti

• Autor

Ja si myslim taktiez ze to bude nimi lebo niekedy  mi auto vybruje jako svina a niekedy ani neviem ci som nastartoval ze necitim ani mihnutie ziadne a vstriky si urobim doma aj sam ci mi to musi niekto urobit a aka to bude asik cena,

• Autor

A to sa miesa do nafty ako?

alebo vymontuj vstreky a dones vycistim ti ich

• Autor

No iuz som nalial tu zmes do nafty tak uvidim co bude ked vyjazdim nadrz dam cediet potom

Ahoj, ohledně těch vibrací: mě to začalo dělat po chiptuningu, když akceleruju tak okolo 1800 - 2000 ot, mi začne auto vibrovat, trošku uberu plyn a zas přidám a je to OK, taky mě to rozčiluje.

Prozkoumával jsem i jiné weby: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=64452, pokud nic nenajdu čím by to mohlo být, tak to nechám nahrát zpět. Jelikož mám taky problém s brzdovým pedálem, který mi na druhé sešlápnutí trošku ztuhne, tak ještě prohlídnu jestli by nemohlo mít na vibrace vliv turbo a jeho ovládání podtlakem.

ak to mas po chipe tak dvojhmota ti dava papa!

No iuz som nalial tu zmes do nafty tak uvidim co bude ked vyjazdim nadrz dam cediet potom

ja som to stp daval tak do 10l nafty az to ma lepsi a rychlejsi ucinok!

Upraveno od sparcp gti

Asi to bude opravdu dvouhmota, dělá to jen občas. Mám prý zajet zpět na tuning, aby mi špičku v uvedených otáčkách trošku snížili. Jinak zátah to má úžasný.

Asi to bude opravdu dvouhmota, dělá to jen občas. Mám prý zajet zpět na tuning, aby mi špičku v uvedených otáčkách trošku snížili. Jinak zátah to má úžasný.

s tymtom problemom co mas ty som vydel auta jazdit v serii a robilo im to tiez.nech ti uberu na softe a uvidis alebo vrat tam seriu pojazdis a uvidis potom to tam das spet ale dvohmote sa nevyhnes,chipom si ju nacal!

pri chipe chce mat v cajku

spojka

vstreky

silenbloky motora

inak po chipe sa ti odhalia vsetky neduhy co su zle :kol-31:

u tdi pd by som kazdemu doporucil vycistit vstreky a nanovo pretesnit vyhnes sa zbytocnym komplikaciam!vybracie,slaby tah atd...

Upraveno od sparcp gti

• Autor

Sparcp za kolko mi urobis tie vstreky? prisiel bi som ak mi to urobis za jeden den ak sa to da

Jo za kolik by jsi je vyčistil ? :-) Teda pokud to děláš přímo ty :-) Odkuď vlastně jsi ?

hehe, a budeme ti stáť pred domom v kolónach :kol-28: . Myslíš že by tomu pomohlo vyčistit to na bežnom ultrazvukovom čističi?

ano robim to na profi ultrazvuku s profi chemiou :kol-47:

• Autor

hosi kukajte co som nasiel len neviem co a ako to robia 

a co to pomoze

No co, čistí vstřiky. Jedna hadice na vstup, druhá přepad.

Nastartujou a počkají, až převážná část čističe (asi s naftou) zmizí. Na konci zbyde špinavý zbytek.

Předpokládám, že na VAGíně sledují hodnotu vstřiků.

hosi kukajte co som nasiel len neviem co a ako to robia 

a co to pomoze

TO JE ONICOM  

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.