Říjen 23, 201410 r no rozdiel je tam minimálne v cene 2e, vsetko vyzera byt inak rovnake, ale podla popisu je to pre fordy http://www.motorove-oleje.sk/mobil-super-3000-formula-fe-5w-30-4l/
Říjen 24, 201410 r Autor hejpre fordy aletam ide hlavne o tu specifikaciu ked to tukazdy pise tak to nevadi ze tampisu hlavne pre fordy nie
Leden 10, 201510 r VYRIESENE !!!! Cavte , pred tyzdnom som mal problem aj s brzdamy , strasne tvrdy pedal , ktory sa zasekaval ,,, prisiel som za kamosom , ten zmeal PODTLAK ,, a pricina bola jasne TANDEMOVE CERPADLO (vakuova pumpa) .... zohnal som pouzitu z dvojkovej octavky a srkajuci problem a problem s brzdamy vyrieseny ,, spotreba dolu a vykon od spodu tlaci hned a plynulo kedze tandem taha aj palivo ,,, a ku tomu traseniu , teraz sa moze s istotou povedat ze to trasenie pri 1600-1900ot/min je Dvojhmotny zotrvak ,,,,,,,,,, na jar je na rade aj ten zotrvak ))))
Leden 11, 201510 r Autor No ale ja mam novy zotrvacnik a robi to aj tak tak neviem ci to bude tym a mam od znacky LUK A to co pises ze to skvrkanie robila tamdemovka a to koli comu co je nejak uz zasrana bordelom alebo ako.
Leden 11, 201510 r treba vycistit vstreky!vecsina vybracii je pricinou vstrekou ktore zle prasia!u TD PD Pred cistenim po vycisteni Upraveno Leden 11, 201510 r od sparcp gti
Leden 11, 201510 r Autor Ja si myslim taktiez ze to bude nimi lebo niekedy mi auto vybruje jako svina a niekedy ani neviem ci som nastartoval ze necitim ani mihnutie ziadne a vstriky si urobim doma aj sam ci mi to musi niekto urobit a aka to bude asik cena,
Leden 11, 201510 r doma sa si to neurobis ak si to nikdy nerobil a musis mat ultrazvuk a chemiu na to,doporucujem kup na precistenie toto uz sme to testovali a vysledky pozitivne! https://auto123.sk/shop/obchod/diesel-%C4%8Disti%C4%8D-vstrekovania-200ml-stp Upraveno Leden 11, 201510 r od sparcp gti
Leden 15, 201510 r Autor No iuz som nalial tu zmes do nafty tak uvidim co bude ked vyjazdim nadrz dam cediet potom
Leden 15, 201510 r Ahoj, ohledně těch vibrací: mě to začalo dělat po chiptuningu, když akceleruju tak okolo 1800 - 2000 ot, mi začne auto vibrovat, trošku uberu plyn a zas přidám a je to OK, taky mě to rozčiluje. Prozkoumával jsem i jiné weby: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=64452, pokud nic nenajdu čím by to mohlo být, tak to nechám nahrát zpět. Jelikož mám taky problém s brzdovým pedálem, který mi na druhé sešlápnutí trošku ztuhne, tak ještě prohlídnu jestli by nemohlo mít na vibrace vliv turbo a jeho ovládání podtlakem.
Leden 16, 201510 r No iuz som nalial tu zmes do nafty tak uvidim co bude ked vyjazdim nadrz dam cediet potom ja som to stp daval tak do 10l nafty az to ma lepsi a rychlejsi ucinok! Upraveno Leden 16, 201510 r od sparcp gti
Leden 19, 201510 r Asi to bude opravdu dvouhmota, dělá to jen občas. Mám prý zajet zpět na tuning, aby mi špičku v uvedených otáčkách trošku snížili. Jinak zátah to má úžasný.
Leden 19, 201510 r Asi to bude opravdu dvouhmota, dělá to jen občas. Mám prý zajet zpět na tuning, aby mi špičku v uvedených otáčkách trošku snížili. Jinak zátah to má úžasný. s tymtom problemom co mas ty som vydel auta jazdit v serii a robilo im to tiez.nech ti uberu na softe a uvidis alebo vrat tam seriu pojazdis a uvidis potom to tam das spet ale dvohmote sa nevyhnes,chipom si ju nacal! pri chipe chce mat v cajku spojka vstreky silenbloky motora inak po chipe sa ti odhalia vsetky neduhy co su zle u tdi pd by som kazdemu doporucil vycistit vstreky a nanovo pretesnit vyhnes sa zbytocnym komplikaciam!vybracie,slaby tah atd... Upraveno Leden 19, 201510 r od sparcp gti
Leden 19, 201510 r Autor Sparcp za kolko mi urobis tie vstreky? prisiel bi som ak mi to urobis za jeden den ak sa to da
Leden 19, 201510 r Jo za kolik by jsi je vyčistil ? :-) Teda pokud to děláš přímo ty :-) Odkuď vlastně jsi ?
Leden 19, 201510 r hehe, a budeme ti stáť pred domom v kolónach . Myslíš že by tomu pomohlo vyčistit to na bežnom ultrazvukovom čističi?
Leden 21, 201510 r No co, čistí vstřiky. Jedna hadice na vstup, druhá přepad. Nastartujou a počkají, až převážná část čističe (asi s naftou) zmizí. Na konci zbyde špinavý zbytek. Předpokládám, že na VAGíně sledují hodnotu vstřiků.
Leden 21, 201510 r hosi kukajte co som nasiel len neviem co a ako to robia a co to pomoze TO JE ONICOM
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.