Martin_SII Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) Dobrý večer, potřeboval bych zjistit číslo chybějícího krytu. Je to na pravé straně před zadním kolem. Diky Editováno: 8. Září 2014, autor: Martin_SII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Taky jsem sháněl, pokud je to teda on, koukni sem http://forum.skodahome.cz/topic/90113-zjišťování-čísel-dílů-etka/?p=1819372 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 je to on... ...a pre Martina:dotazy na náhradné diely,ich čísla,poprípade ceny vkladať do vlákna,z ktorého je Lancelot-ov link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Proc je to auto tak zrezle? Ja mam S2 rok 2009 jezdeneho v zime ve vsech breckach a tam kde je tenhle superb uplne rezaty mam lak jak na novem aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Jo to mě taky zarazilo, jaká je to liška. Nicméně na našem rv.2012 jsou hrany zadních ramen už taky chycené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_SII Vloženo 9. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Auto rezave neni. Je to kombinace tmave barvy, trocha spiny a nekvalitni fotka z mobilu. Diky za cislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Zdravím vás. Potřeboval bych radu jaké objednávací a nebo pod jakým názvem hledat krycí časti spodku auta, a taky pod čím bych našel ktomu šrouby určené. Díky moc všem kdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Na ND je tu samostatné vlákno .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Libero : můžeš mě nasměřovat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 už si to našiel vidím a máš tam aj odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Libero jj našel jen jsem myslel že jsou to Etka pro octavie když je to v jejich kategorii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 to je pravda..skúsim to spomenúť Pawoukovi nech to nejako porieši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.