Přejít na obsah

Piny do konektorů

MichalJ

Doporučené příspěvky

Jo, jo, tuhle stranku navstevuji dost casto, predevsim kvuli cislu dilu pinu.

Nicmene musim dodat, ze i tato cisla oznacuji dratek + na obou koncich po jednom pinu - cena u nas ve Skodovce cca 50-100 Kc/ks dle provedeni.

Pokud chcete koupit jen samotne piny (jina cisla dilu, ceny vetsinou 5-10 Kc/ks), vetsinu z nich musite objednat u VW, nikoliv u Skodovky. Z toho vyplyva nutnost sehnat cisla dilu ve VW Etka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OloZX6R: No prave ze cisla dilu samotnych pinu ve Skoda-Etce nejsou.

Jsou tam jen cisla dilu tech kompletu s dratkem, coz je silne neprakticky a drahy.

Pro samotne piny musis do VW-Etka a u VW to taky objednat.

No nevim, hodně často v práci používáme samotný piny bez kabelu, třeba číslo 6U0972505A, zkus na ně mrknout,,a takovejch samotnejch pinů, který jdou objednat, je v etce víc,, :p:p

Odkaz ke komentáři

Já kupoval teď piny do konektorů na výhřev sedadel a málem mě kleplo. jeden pin 12kč!!! Nechal jsem tam za 4 sady 700,-!!! Ale zavařil jsme hlavy půlce servisu. :D Taky jsem narazil na konektor na který škodovka vůbec nedodává piny. - přitom je ve fábii. Taky dobrý,ne? :disgust:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...