MichalJ Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Jak zjistím čísla pinů, které patří do jednotlivých konektorů? V Etce jsou u konektorů čísla, ale to je pin s kusem drátu a u nás za něj chtěj asi 50,-!! Já bych potřeboval samotný pin. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Zjišťujou se dost blbě, ale v etce by měli být,,,jenom je najít, nebo snad někdo z dráteníků poradí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 (editace) tady pridam stranku kterou udelal znamej a je to dost velke ulehceni. info zde !!! P.S.: sou tam i obj cisla dle etky. Editováno: 8. Září 2006, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Jo, jo, tuhle stranku navstevuji dost casto, predevsim kvuli cislu dilu pinu. Nicmene musim dodat, ze i tato cisla oznacuji dratek + na obou koncich po jednom pinu - cena u nas ve Skodovce cca 50-100 Kc/ks dle provedeni. Pokud chcete koupit jen samotne piny (jina cisla dilu, ceny vetsinou 5-10 Kc/ks), vetsinu z nich musite objednat u VW, nikoliv u Skodovky. Z toho vyplyva nutnost sehnat cisla dilu ve VW Etka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 OloZX6R: No prave ze cisla dilu samotnych pinu ve Skoda-Etce nejsou. Jsou tam jen cisla dilu tech kompletu s dratkem, coz je silne neprakticky a drahy. Pro samotne piny musis do VW-Etka a u VW to taky objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 OloZX6R: No prave ze cisla dilu samotnych pinu ve Skoda-Etce nejsou.Jsou tam jen cisla dilu tech kompletu s dratkem, coz je silne neprakticky a drahy. Pro samotne piny musis do VW-Etka a u VW to taky objednat. No nevim, hodně často v práci používáme samotný piny bez kabelu, třeba číslo 6U0972505A, zkus na ně mrknout,,a takovejch samotnejch pinů, který jdou objednat, je v etce víc,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 OloZXR: Ano, v tom souhlasim, je par kousku, ktery se v Etce pod Favoritem a Felicii daji najit. Z celkoveho poctu nekolika desitek variant pinu je to ale zanedbatenej zlomek... Nemam to zpocitany, ale ve VW Etce je cca 100 druhu ruznych pinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Já kupoval teď piny do konektorů na výhřev sedadel a málem mě kleplo. jeden pin 12kč!!! Nechal jsem tam za 4 sady 700,-!!! Ale zavařil jsme hlavy půlce servisu. Taky jsem narazil na konektor na který škodovka vůbec nedodává piny. - přitom je ve fábii. Taky dobrý,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Jak rikam, v techto pripadech si zajdete do servisu VW a v jejich Etce najdete co potrebujete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.