Publikováno Září 8, 200619 r Jak zjistím čísla pinů, které patří do jednotlivých konektorů? V Etce jsou u konektorů čísla, ale to je pin s kusem drátu a u nás za něj chtěj asi 50,-!! Já bych potřeboval samotný pin. Dík
Září 8, 200619 r Zjišťujou se dost blbě, ale v etce by měli být,,,jenom je najít, nebo snad někdo z dráteníků poradí..
Září 8, 200619 r tady pridam stranku kterou udelal znamej a je to dost velke ulehceni. info zde !!! P.S.: sou tam i obj cisla dle etky. Upraveno Září 8, 200619 r od mr.pecoun
Září 8, 200619 r Jo, jo, tuhle stranku navstevuji dost casto, predevsim kvuli cislu dilu pinu. Nicmene musim dodat, ze i tato cisla oznacuji dratek + na obou koncich po jednom pinu - cena u nas ve Skodovce cca 50-100 Kc/ks dle provedeni. Pokud chcete koupit jen samotne piny (jina cisla dilu, ceny vetsinou 5-10 Kc/ks), vetsinu z nich musite objednat u VW, nikoliv u Skodovky. Z toho vyplyva nutnost sehnat cisla dilu ve VW Etka.
Září 8, 200619 r OloZX6R: No prave ze cisla dilu samotnych pinu ve Skoda-Etce nejsou. Jsou tam jen cisla dilu tech kompletu s dratkem, coz je silne neprakticky a drahy. Pro samotne piny musis do VW-Etka a u VW to taky objednat.
Září 8, 200619 r OloZX6R: No prave ze cisla dilu samotnych pinu ve Skoda-Etce nejsou.Jsou tam jen cisla dilu tech kompletu s dratkem, coz je silne neprakticky a drahy. Pro samotne piny musis do VW-Etka a u VW to taky objednat. No nevim, hodně často v práci používáme samotný piny bez kabelu, třeba číslo 6U0972505A, zkus na ně mrknout,,a takovejch samotnejch pinů, který jdou objednat, je v etce víc,,
Září 8, 200619 r OloZXR: Ano, v tom souhlasim, je par kousku, ktery se v Etce pod Favoritem a Felicii daji najit. Z celkoveho poctu nekolika desitek variant pinu je to ale zanedbatenej zlomek... Nemam to zpocitany, ale ve VW Etce je cca 100 druhu ruznych pinu.
Září 8, 200619 r Já kupoval teď piny do konektorů na výhřev sedadel a málem mě kleplo. jeden pin 12kč!!! Nechal jsem tam za 4 sady 700,-!!! Ale zavařil jsme hlavy půlce servisu. Taky jsem narazil na konektor na který škodovka vůbec nedodává piny. - přitom je ve fábii. Taky dobrý,ne?
Září 9, 200619 r Jak rikam, v techto pripadech si zajdete do servisu VW a v jejich Etce najdete co potrebujete...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.