JanSuperb Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Kluci je tu nekdo kdo ma aukro a pouziva tuto metodu plateb? jde me o registraci zdali je tato metoda bezpecna a tak trosku o vase nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Jako kupujici platim jenom pres PayU, pokud je k dispozici. Prodejce ma penize prakticky hned. Nikdy nebyl zadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Já též a vždy ok. Pak mi chodí emaily, že je vše zaplacené, jak od banky, tak aukra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 9. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2014 a kdyz ty penize chces vybrat na vlastni ucet plati se zato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Nevím. Já jen platil z mbank a vždy bez poplatků. Na prodej koukni na na aukro řád a pak možne poplatky v tvé bance za příchozí platbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Jj je to bez problemu, jak rika Mr Chodny,penize ma dotycny hned na profilu a platba je chranena pres aukro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Přesně,kdyby někde něco nevyšlo tak pokud je to zaplacené pres payu tak ti aukro vrátí penize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Pokud existuje možnost, tak na dobírku, nebo osobně. když chce někdo prodat, tak jedině takto to koupím Platbu dopředu jen vyjímečně, koho znám. (Už se mi to několikrát nevyplatilo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 9. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2014 jde o toto = Chcete-li provést výběr peněz z PayU účtu, dodejte prosím informace o výběru. = to jest musim jim dodat 2 doklady totoznosti a vypis z uctu ktery je na me psan. na brane aukra mam penize ale nedokazi zjistit kdo me je poslal nebo zaco jsem je dostal protoze jsem nikd na aukru nic neprodaval pouze kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Tohle je mimo mě. Dal bych tento dotaz na help Aukra. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.