Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte Borci, poprosím o radu.

Mám O1, 1.6 MPI Tour r.v.2010. Najazdených cca 86 000km. pred cca 4 000 km mi zrazu počas jazdy začalo ísť auto na 3 valce. Dal som to do servisu škoda - diagnostika, zlý zapalovací kábel. Vymenil som komplet všetky zapalovacie káble. Všetko bolo oka, tak som sa tešil, že som to vyriešil a je pokoj. Po cca 2 000km opäť auto z ničoho nič išlo na 3 valce. Ako som sa dočítal  tu na fóre, mohlo to byť zapaľovacou cievkou. Vymenil som zapaľovaciu cievku, urobil cca 1 000km a auto opäť ide na 3 valce. Dal som to opäť na diagnotiku a povedali mi, že treba vymeniť guferá ventilov+pretesniť hlavu a podobne. Ide o to, že sviečku na 4 valci zahádže olejom. Teraz som ju vyšroboval očistil a vložil naspäť a auto ide ako hodinky... Kde je chyba ? Je to dosť peňazí. Je to zaručené, že to bude v tom? alebo aj potom budem musieť niečo meniť ? Dá sa nejak premerať tá cievka, či je oka ?

Tak to by nešlo - proč zakládáš nové vlákno, když tu stejnou věc řešíš už jinde? Obdobně problém s mlžením předního skla. Zamykám.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.