nabijec.84 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Octavia 2 rs motor netahne ale v servisu vše odskoušeno vše je v pořatku turbo tlači jak ma a ostatni taky akorat neznama chyba i u škodovky v Českych Budějicich a ne ji vymazat chyba p0000000 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 tak bylo by dobréupřesnit, jaký je to motor a pak také, kde se vyskytuje ona neznámá chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijec.84 Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Motor 2.0 tdi 125 kw a chyba se ukaže jen přez diagnostyku auto nic jinak nehlasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 a ta chyba je v ŘJ motoru? Nebo v jiné jednotce? Co přesně to napíše? Je to podivné, zkusil bych jiný servis - nějaký, kde se na diesely specializují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijec.84 Vloženo 12. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2014 V ponděli to budou řešit v Mlade Boleslavi co stim je nejde ani přehrát softwer za novější jsou to sráče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Software přehrát určitě jít musí, že to servis neumí je druhá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 no je otázka, jestli tu chybu nehlásí právě ta jejich diagnostika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijec.84 Vloženo 12. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Tři krát dělaná diagnostika pokažde někde jinde a furt to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 no my furt nevíme - tedy alespoň já jsem to nějak nepobral - v čem ta chyba je - hlásí jí nějaká řídící jednotka? jaká? je to chyba komunikace s onou jednotkou? co přesně dignostika vypíše?.....prostě "chyba p0000000" je jako objednávka na "péro" z jednoho českého filmu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijec.84 Vloženo 14. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2014 Řidicí jednotka motoru to hlasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 no my furt nevíme - tedy alespoň já jsem to nějak nepobral... co přesně dignostika vypíše?..... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.