Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

chlapi používa niekto z vás autoplachtu na OI lift. ??...

..zaujímajú ma vaše skúsenosti,rady,tipy...dík ;)

• Autor

nikto nič?  :kol-32:

Koupil jsem loni v LIDLU.Plachta na autě nesedí,na střeše to dělá hroznou bouli a i při mírném větru to lítá jako když pouštíš draka a mlátí to do auta,upevnění taky špatné.O plachtě jsem měl jinou představu.Za mě tedy LIDL  NE

• Autor

dík  :kol-47:

:kol-47::kol-24: BLBOST . Plachta poskodzuje lak auta. :kol-24::kol-31:

• Autor

blbosť myslíš autoplachtu?  :kol-32:

:kol-26: :kol-26: Dal si otazku AUTOPLACHTA???  :kol-32: :kol-32:

ANO BLBOST JE CELA AUTOPLACHTA NA AUTO!!!!  Poskodzuje LAK NA AUTE!!!

:kol-47::kol-32: Pochop uz ze je to blbost!!!! Kup kvalitny autovosk a mas osetrene a ochranene auto-lak na 1000% :kol-28::kol-31:

Ale vidim ze si nedas poradit!!!! Kup si tu plachtu a sam sa popal!!! :kol-28: :kol-28:

• Autor

sa len pýtam......

:kol-47::kol-32: Ja len odpovedam. Skusenosti zo zivota!!!!

Kamos tiez chcel silou mocou plachtu na auto!!! Ja som mu povedal ze NIE a je to blbost!!!!

NEVERIL mi a kupil plachtu za 100e a za 2 mesiace isla plachta do kosa a auto na CELE prelestenie laku za 300e. :kol-24: :kol-24:

Záleží k čemu má být určena - snad by se hodila, pokud by chtěl člověk odstavit auto na více dní. Ale aby ji nepodfoukl vítr, tak by musela dobře padnout na auto a o tom dost pochybuji. I když bude plachta jemná, tak pokud bude na autě bahno, tak to laku asi prospívat nebude. Jeden čas jsem nad ní hodně uvažoval proti kroupám, ale natahovat ji při každé menší bouřce si nedovedu představit.

si pamatuji ze svého dětství (80. léta), že se auta relativně často plachtovala. Fanšmekři měli dokonce takový skládací "garáže", vypadalo to jako střecha z kabria. Pak se nějak ukázalo, že to pod plachtou víc hnije, protože to hůř větrá (to ještě auta rezivěla) a během pát let to ze sídliště zmizelo...

Ak je plachta ako spomínaš na konštrukcii formou skladacej garáže, tak je problém len s vetraním a vlhkosťou. Teplá a nevetraná garáž v zime je horšia ako žiadna. Plachta ak sa dáva priamo na auto, viac poškodí lak, ako bez nej, to neplatí ak vždy pred natiahnutím plachty auto umyješ a utrieš do sucha Inak pohybom plachty pri naťahovaní na auto a zberaní z neho  lak v podstate šmirgluješ veľmi jemným šmirglom. Toť moja skúsenosť.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.