eddycz90 Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Dobrý den, dnes ráno se mi nepodarilo nastartovat motor. Viz video Radio normalne zapnu, a kdyz chci dat blinkr tak prestane hrat, a sterace vubec nejdou. Motor 1.8 tsi octavia 2008, najeto 62 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Jako prvni bych zkontroloval baterku. Zkus treba startovaci kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedrosCZ Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Souhlas, na 90% baterka, s tímhle zvukem při startu už jsem se setkal a byla to baterka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim84 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Taky hlasuju pro špatnou baterku. Měl jsem úplně stejný zvuk, když ta má odešla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddycz90 Vloženo 1. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Baterie byla mrtvá. Problém vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.