Publikováno Září 8, 200619 r Davam se dotaz za kamarada. Ma OII a v noci na dnesek se snazil bud nekdo ukrast mlhovky, nebo jen sebrat ty mrizky vedle, coz se povedlo. mam se optat, zda bylo treba nejake tesneni kolem mlhovek z venku pod tou mrizkou na fotce, ci si vzali jen ty mrizky? Pokud ma nekdo z vas ETKU, muze se mi prosim podivat, co by to stalo origo, nebo kdyby nekdo mel navic... Diky moc
Září 8, 200619 r sorry za OT, ale jde tohle taky nejak rozumne vyndat v pripade, ze chces namontovat tazny oko?
Září 8, 200619 r Autor OK diky, slo jen o to, zda se jednalo jen o mrizky, ci sli cu*aci po mlhovkach a vzali i tesneni!...
Únor 14, 200817 r Nevím kam to hodit, tak to plácnu sem. Trochu sem si pohrál ve Photoshopu s jedním obrázkem ze stránek Milotecu. Jak by se vám líbilo něco podobného? Teď myslím jen mřížku mezi mlhovkama. U toho původního Milotecku mi vadily ty nasávací otvory, u origo nárazníku mi ta mřížka připadá strašně fádní a zhazuje celkový dojem ze sériové OII (tím samozřejmě nemyslím RS, aby mě někdo neukamenoval :-) ) http://insider.rajce.idnes.cz/Na_net/#Navrh_-_mrizka.jpg Co na to říkáte? Šli byste do něčeho takového? (samořejmě taky chápu, že vzor mřížky pasuje k masce Milotec a s origo maskou by to vypadalo asi divně) Znova připomínám, že je to jenom můj výmysl nesmysl...
Únor 14, 200817 r no já tam měl tohle... ale znám pár případů Praze,kde o to jedno auto připravili již několikrát za sebou.
Únor 14, 200817 r Mno taky to není špatné. Jen ta šířka... Prostě mi to od mlhovky k mlhovce připadá takové... jako kdyby to tam nemělo patřit... Ale každý máme jiný vkus, že :-) Upraveno Únor 14, 200817 r od Gogon
Únor 16, 200817 r no já tam měl tohle... ale znám pár případů Praze,kde o to jedno auto připravili již několikrát za sebou. no u nás se to vyřešilo jinak že ,nic-méně ani to tvé(poněkud..ehm-snažší řešení) nevypadá vůbec špatně Upraveno Únor 16, 200817 r od Deny.Kr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.