petrfany Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Prosím jak demontovat autorádio SWING v OIII. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 jestli je to stejné jako v ostatních škodovkách, tak vycvaknout rámeček a pod mín jsou šrouby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Zobrazovací a řídicí jednotka infotainmentu „Blues“ a „Swing“ Potřebné speciální nářadí, zkušební a měřicí přístroje a pomocné prostředky t Odjišťovací přípravek -T10057- Zobrazovací a řídicí jednotka infotainmentu tvoří jeden celek. Demontáž – Vyjmout datové nosiče, které zůstaly v jednotce. – Vypnout zapalování a všechny elektrické spotřebiče. – Zasunout odjišťovací přípravky do otvorů v zobrazovací jednotce -viz obr.- až dojde k slyšitelnému zacvaknutí. – Tahem za přípravky -šipky- zobrazovací a řídicí jednotku vyjmout. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Potřebuješ vytahováky,jinak se nikde nic nešroubuje.Já už to měl v létě venku,páč jsem, blbec, strčil SD kartu do CDromky. Vytáhnul mi to borec v servisu,zadarmo;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 aha, tak sorry za mystifikaci, u mě je to jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka pribyl Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Tak zitra jedu taky do servisu pac jsem taky strcil sd kartu vecer do cd romky 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 a že se jich tam vejde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 len pre ilustráciu,ako to vyzerá z druhej strany 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raadio22 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Mno tak s těma SD kartama, je to asi zakleté, páč mě to trvalo 3dny a mám ji tam taky :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 (editace) Tak jsem taky v klubu Přehrávajících SD karet v mechanice na CD . Chcu se jen zeptat co všechno se vymaže, když se rádio úplně vyndá a odpojí,? Nebo jsou ty dráty na připojení dostatečně dlouhé, aby se to rádio dalo rozdělat v autě bez odpojení a dělat to raději tak? Zítra jedu pro ty vypichováky, které budu mít raději doma, protože náhoda je blbec a karta může skončit v mechanice někdy zas. Editováno: 3. Březen 2019, autor: Fosgen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.