petrfany Vloženo 26. Září 2014 Vloženo 26. Září 2014 Prosím jak demontovat autorádio SWING v OIII. 1 Citovat
Wittmann Vloženo 26. Září 2014 Vloženo 26. Září 2014 jestli je to stejné jako v ostatních škodovkách, tak vycvaknout rámeček a pod mín jsou šrouby Citovat
libero Vloženo 26. Září 2014 Vloženo 26. Září 2014 Zobrazovací a řídicí jednotka infotainmentu „Blues“ a „Swing“ Potřebné speciální nářadí, zkušební a měřicí přístroje a pomocné prostředky t Odjišťovací přípravek -T10057- Zobrazovací a řídicí jednotka infotainmentu tvoří jeden celek. Demontáž – Vyjmout datové nosiče, které zůstaly v jednotce. – Vypnout zapalování a všechny elektrické spotřebiče. – Zasunout odjišťovací přípravky do otvorů v zobrazovací jednotce -viz obr.- až dojde k slyšitelnému zacvaknutí. – Tahem za přípravky -šipky- zobrazovací a řídicí jednotku vyjmout. 4 Citovat
Sanek81 Vloženo 26. Září 2014 Vloženo 26. Září 2014 Potřebuješ vytahováky,jinak se nikde nic nešroubuje.Já už to měl v létě venku,páč jsem, blbec, strčil SD kartu do CDromky. Vytáhnul mi to borec v servisu,zadarmo;-) Citovat
Wittmann Vloženo 26. Září 2014 Vloženo 26. Září 2014 aha, tak sorry za mystifikaci, u mě je to jinak... Citovat
jirka pribyl Vloženo 28. Září 2014 Vloženo 28. Září 2014 Tak zitra jedu taky do servisu pac jsem taky strcil sd kartu vecer do cd romky 4 Citovat
libero Vloženo 5. Říjen 2014 Vloženo 5. Říjen 2014 len pre ilustráciu,ako to vyzerá z druhej strany 2 Citovat
Raadio22 Vloženo 4. leden 2015 Vloženo 4. leden 2015 Mno tak s těma SD kartama, je to asi zakleté, páč mě to trvalo 3dny a mám ji tam taky :-D 1 Citovat
Fosgen Vloženo 3. Březen 2019 Vloženo 3. Březen 2019 (editace) Tak jsem taky v klubu Přehrávajících SD karet v mechanice na CD . Chcu se jen zeptat co všechno se vymaže, když se rádio úplně vyndá a odpojí,? Nebo jsou ty dráty na připojení dostatečně dlouhé, aby se to rádio dalo rozdělat v autě bez odpojení a dělat to raději tak? Zítra jedu pro ty vypichováky, které budu mít raději doma, protože náhoda je blbec a karta může skončit v mechanice někdy zas. Editováno: 3. Březen 2019, autor: Fosgen Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.