svasa5 Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 když dám plnej rejt do prava či doleva a pomalu se rozjíždím tak se ozívá divnej zvuk takovy vrzani a krupani ale když nevytočím kola do plna tak je vše v pořádku nevyznám se nějak extra v autech myslím si že by to mohl být ten homokinetický kloub, co myslíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 no ono bude najlepšie to dať pozrieť takému,čo tomu rozumie 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Jj bude to pravdepodobne on. Ja som menil asi dva mesiace dozadu. Ozyvalo sa to hlavne v zakrute ked bol klb namahany. Mna stala oprava vsehovsudy 70e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Ahojte lidicky. prosim vas na mem sup s automatickou prevodovkou dochazi pri jizde k cukani motoru. bud kdyz to radi nebo kdyz jen pridam a uberu plyn. byl jsem vlezen pod vozem a zaaretoval jsem si kloub u prevodovky a otacel s kolem a stim kolem jsem dokazal tak o 3-4cm pootocit po obvodu kola ikdyz druhy kloub stal. delaji me to obe kola stejnou vuli ale jen se chci zeptat zdali nema doma nekdo moznost tohle vyzkouset. kdyz si ke me do auta sedne zenska a rekne tobe to auto nekaj skube tak to je uz asi hodne spatne jinak ulozeni motoru mam nove a prevodovka nejevi zadne znamky poskozeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Zdar, to je normální vůle diferenciálu, nic hrozného. Viděl bych problém spíš v převodovce a začal bych výměnou oleje v ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Supe my si nerozumime ja tu poloosu mam venku a je chycena ve sveraku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Jo taaak. Tak to je jasný, vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 (editace) niečo podobné som riešil výmena vonk.kĺbu a počas jazdy tichúčko Editováno: 20. leden 2015, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 (editace) no dobre kluci ale ja mam tichucko, ale cuka me to pri razeni a pridani a ubrani plynu jak kdyby motor spadl na silentbloky natvrdo pritom jsou nekolikrat menene Editováno: 21. leden 2015, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 seruste, mám podobný problém, z prednej časti pri jazde rovno mi niečo pravidelne klepe, je to niečo ako klop-klop, a je to závislé od rýchlosti auta, čím rýchlejšie idem tak tým rýchlejšie to klepe... Robí mi to tak mesiac-dva, cca od výmeny brzd.platničiek a zimných pneu...Pozrel som obe kolesá a nenašiel som nič čo by niekde drelo pri otáčavom pohybe... Skúsil som aj vymeniť kola späť na letné, ale robí to tiež. Niekedy mi preblikne kontrolka ESPčka, ale to by som pripísal skôr podhustenej pneu... Pozeral mi to jeden mechanik a povedal že to bude buď kĺb alebo ložisko, ale že kĺby nemajú nejaké veľké vôle, tak že to mám nechať ešte dozrieť ako sa to vyvinie. No vedel by niekto poradiť lepšie?..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Nutno uvědomit si, že kineťáky jsou na každé straně dva (vnitřní a vnější). V kloubu nemusí být žádná vůle a může být v háji. Může se taky stát, že klub zatuhne. Stává se to především na vnitřních kineťákách a projevuje se to vibracemi a to většinou při mírné zatáčce. Vnější klouby nejčastěji odcházejí tak, že se vůle projeví v plném rejdu zřetelným cvakáním. Nebo můžou tlouct i na rovince (méně časté), což by mohl být Tvůj případ. Ložisko se projevuje zase zřetelným hučením, pokud se na to kašle a jezdí se dále, tak se dokáže vymlít až tak, že poškodí (ubrousí) čidlo ABS, které je pouze pár desetin milimetru od ABS kroužku, který je součástí ložiska. To by opět ukazovalo na Tvůj případ (velká vůle v ložisku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Dikes za radu, skúsim to teda pozrieť, aj keď auto ide ticho, nič nehučí netrasie, okrem toho klopania... Dám vedieť potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 tak ja mel neco podobneho na sharanu. na venkovnim kloubu manzeta praskla nebyla a pri sundani byla vazelina na kloubu, jenze ta byla jen z jedne casti a kulicky byly uz vyrezle a byla tam i ploska tak jsem je vsechny olestil cely kloub jsem porazne zabrousil namazal a prestalo me to pocukavat a krupat pri jizde rovno a pri zatahu. od te doby mam klid akorat na supikovi to nedela zadny zvuk ale jen je tam vychozena velka vule. takze je to na jednom kloubu nekolik moznych zavad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 tak jsem si trosku zjistoval ceny za komplet poloosy na supika: takze nova origos 71 litru repase spidan od 4600 - 6671 a repase starline za 3200 jeste zjistim jak je to s tim vnutrim kloubem samotnym ten nikde zatin nemeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Original cena je zajimava. Za to mas jinyho superba Jinak bych sel urcite do starline, kvalitni a proverena znacka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 lidi nasel jsem vnitrni kloub na poloosu pod cislem 3B0 498 103 B tento a ten nemuzu na ceskych distribucuch najit http://allworldautomotive.com/auto_parts_for_sale_volkswagen_axle_ots27783.html umi to nekdo popripade za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Já se ptal druhovýrobců, nikde nemají od Kelly až po Elit. Passat má úplně stejné, ale taky nic Všude jen celé poloosy, buď nové, nebo repas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 no jenze ja ho obednam ale je to ze zahranici a to me stve ze je divne ze nikdo z nasich to neumija Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) Co třeba CC-autodíly ,cena pod 3 tisíce.Auto Kelly nebo Elit bych použil jen v případě války. Editováno: 23. Únor 2015, autor: tim 35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Stejně tak já můžu říct CC-autodíly bych použil jen v případě války. CC-autodíly taky prodává mrdkózní Starline Čili nevybírat podle krámu, ale podle značky dílu (Kelly i Elit umějí i slušnou druhovýrobu, nebo i originál a to levněji, než přímo u škodovky. A levněji, než CC :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 když by si chtěl, dám ti kontakt na jednoho typa, dokáže sehnat skoro jakýkoliv díl na škodu... cena na tenhle vnitřní kloub je 90€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 CC je první co mně napadlo,ne však jediné a nejlepší! Starline,Febi apod. nepropaguji,ale ten kloub je zrovna original! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.