MrChodny Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 V Tatrách umírají čeští turisti, tam radši ne 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 (editace) Preco zas narazate na fb... nechapem kto chce pride kto ne tak ten nepride... My to pripada ako keby tu na skodahome bola vrchnost a ostatny ktory maju ako taky zaujem su nic len slubotechny ... Editováno: 4. Listopad 2014, autor: motoCvok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Spatne to chapes motoCvoku. Jen se hodne lidi prihlasi a pak nedorazej a ani se neozvou treba. Tak na ty to bylo mysleny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Jj to chapem ja mam v plane ze pridem aj s rodinkou ... volam aj chalanov z Po a okolia dufam ze sa k nam pridaju .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Ono je taky vcelku nelehký úkol uhlídat hlášení účestníků na dvou místech... Jeden sraz už jsem organizovala, takže vím, co to obnaší. A jelikož srazy jsou za podpory škodahome, tak první místa by měli obsadit v kempu stálí účastníci, a pak až další. Pak by se taky mohlo stát, jak už se tu píše, že někdo slíbí a nedojede ani se neozve a kvůli něj jelikož zabral chatku by nemohl jet někdo ze stálých účastníků. Každý kemp má omezené množství míst. Miško do seznamu účasti se hlasí Bedruna, Čuzík a Michael91 Určitě celý víkend a možná i prodloužený víkend Jinak my uvidíme podle situace, ale asi si možná zase vezmeme naše stanové obydlí Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 (editace) Já se teda hlásím už od čtvrtka... Airman & Vick & Tarantulas a spol... Chatka se saunou. Vířivka included. Jaká je vlastně podpora od Škodahome? Finančně nějak přispívají na sraz? Editováno: 4. Listopad 2014, autor: MrChodny 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 kapacita je 80 ludi v 20 chatkach myslim? zmestime sa? :-D z jednejstany Vah z duhej umely kanal a vnom bude viirov dost ;-) sauna kdyz si naprdite... dohodnute ;-) podpora skodahome asi neexistuje baja myslela skor tu moralnu asi ;-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 No musí se počítat, že rodinky s dětma, budou pro sebe brát jednu chatu. A taky jsou tady superbaci, co mají chatku pro 4 osoby např. a jsou tam jen ve dvou. Mladí se nějak poskládají, jak už je zvykem, že klucííí Jinak nemyslela, jsem to tak, že škodahome přispívá Ale že tady do vzniklo a většina se řeší zde a všichni, co jezdí tak tady mají svůj účet a přispívají tady příspěvky apod. Já bych teda osobně nechtěla řešit počet lidí a co kdo a jak může a nemůže a co komu vadí a nevadí apod. na dvou stránkách. Jako je jasné, že se může stát na poslední chvíli, že někdo nebude moct dojet (což nám se bohužel stalo třeba, ale i tak jsme dojeli ), ale jsou takoví, co mají jen na puse a skutek utek... Miško začni už do toho prvního příspěvku psát, kdo už se přihlásil a na kolik dnů apod. ať je přehled kolik míst a chatek je plných. Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Tak jedu já a moje auto, a už od čtvrtka. Ať to stojí opět za to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 5. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Prvý príspevok je aktualizovaný, prosím skontrolujte si to, pripadne dohláste pocty osob. chatky pisat zatial nebudem dokial ziadne nemame rezervovane 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 (editace) Takze my budeme dvaja plus 1 dieta stvor rocne.... a superbik Editováno: 5. Listopad 2014, autor: motoCvok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 A hned nás napiš do jedné chatky spolu Míšo :-) Já,Drizzy,MrChodny,Tarantulas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Miso pripis jeste jednoho supa David Vorel Nema tu registraci a pojede. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 mě si prosím dopiš + 1 Airman: a já doufal, že si spolu s drizzim bude chrupkat do ouška.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) No pokud pokud Drizzy bude chtít jit s tebou do chatrče neni problém opušťák mu vystavíme :-) Akorát pokud dojede sám tak nevím zda-li by chtěl dělat lampičku tobě a tvé samičce :-) Editováno: 6. Listopad 2014, autor: Airman64 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 hahahaha šak už je plán že i on vezme svojí drahou polovičku... ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Haha to už to bylo, že jí přiveze a skutek utek Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Baby se na sraz berou, ale musíš vědět jaké :-) Musí to být Superbačky ne fífínky :-) Pokud by teda se Filda definitivne rozhodl nebýt snáma v chatce tak hold budu muset vyhlásit výběrové řízení na čtvrtého tygra v chatrči :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Airman: Dovolím se přihlásit jako porotce při rozhodování. Přecejenom jsme si na Fildu za ty dva roky už zvykli a nahradit takové hovado nebude zrovna jednoduché ;-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Martas jako porotce jsi přijat :-) S tím hovadem máš pravdu :-) Aspoň by jsme už neviděli hnědý flek na trenclách jak se sápe na vrch dvojposchoďovky :-) Jinak Výběrové řízení je je rozšířeno i o druhé pohlaví .. jediná podmínka tam snad je , že ta ženská nesmí mít 3x přetočený tachometr :-D :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Děkuji pane No když si vzpomenu, jak sme ho dostávali nahoru na Šumavě, to bylo jako táhat mrtvolu Editováno: 6. Listopad 2014, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 jak to tak čtu tak si ho možná radši nechte.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 A nam je to jedno takže snama počitat zařidime se čuzik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 8. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Uz som v kontakte s majitelkou areálu :-) Poprosím o radu, na čo všetko sa jej mám spýtať. Základ viem: termín, kapacita, počet chatiek, toalety, cena, či môžu ísť do areálu aj psy, čo Vás ešte napadá? Kemp na budúci rok nebude bežne fungovať ale bude otvorený takýmto akciám, tak som zvedavý čo sa dozviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Třeba jestli možem parkovat u chatek, jestli je tam nějakej altán nebo přístřešek aby jsme měli kde být kdyby tradicně pršelo. To mě napadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.