Publikováno Říjen 5, 201410 r FII FL 1.4 16V 63 kW CNG Test.pdf FII FL 1.4 16V 63 kW CNG Test - II. část.pdf
Říjen 5, 201410 r četl jsem ho...a jsem zvědavý na další pokračování....a taky mě zarazilo to měření na brzdě...o takový nárust nahoru u atmosféry....
Říjen 6, 201410 r budete sem nekdo davat jednotlive pokračování, nebo to mám ,,sledovat,, v SM? Jinak je to zajímavé, já bych to ještě porovnal s LPG, aby bylo jasne vedet, zda je lepší CNG nebo LPG... zkusim napsat do redakce, jestli to pak nechtějí konfrontovat s LPG.. i bych se stim cng projel, zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi LPG a CNG.. Upraveno Říjen 6, 201410 r od JirkaBrno
Říjen 6, 201410 r to porovnání s LPG by mě též docela zajímalo, jsem zvědavý na pokračování. Mě naopak překvapily ty výkonové výpadky a nárůsty na CNG
Říjen 7, 201410 r Mě zase překvapilo předělat 150 aut na CNG za desitky tisíc kč,najet 8 tis a pak je prodávat po roce.Tohle jako šetření asi není.
Říjen 7, 201410 r napsal jsem ro redakce zda by nechteli srovnat vsechny 3 paliva -benzin, cng a lpg na tomto motoru.... jinak souhlasim, kdo toto podepsal, toho by meli na minutu vyhodit..150 aut predelat na CNG,, najet 8t km a pak je prodat.. to musel byt ale debil... nebo spis neco cinkalo.... Malto, pisou tam, ze to u LPG nehrozi, ze ty vykonove vypadky jsou jen u CNG - aspon ja u LPG nic nepozoruju, auto tahne az do cca 5200otacek a pak to jde rychle dolu- ze namontuji ten variator predstihu,. nebo jak se to jmenuje.. minuly tyden jsem micku protahl po D1 a fakt jsem cucel jak to jede, mile me to prekvapilo..
Říjen 7, 201410 r To je spíš zaplacená reklama, aby se ta firma ukázala, mě spíš nejde do hlavy, co v těch autech je vlastně za zařízení, jelikož taková nádrž na CNG sama stojí kolem 16 tisíc, kde jsou další položky k tomu, ventily,rozvody, zařízení,elektronika práce....on totiž rozdíl mezi LPG a CNG v provozu je rozdíl tak 30 haléřů, přitom pořizovací náklady na CNG 2x vyšší oproti LPG...
Říjen 7, 201410 r ..oni tam pisou.. vykoupi tu velkou nadrz , daj ti tam do rezervy 2 mensi nadrze a jeste doplatis 27t korun.. by me zajimalo kolik stala ta prestavba... jinak to kombi tady s tim barelem v kufru je uplne na a dalsi vec-revize s nactenim dat z jednotky a vymenou filtru 800kc v Havexu ... taky gut.. kam bych s tim jezdil v Brne??? Upraveno Říjen 7, 201410 r od JirkaBrno
Prosinec 10, 201410 r v cisle 50 je konec dlouhodobeho testu fabie na CNG.. snad se mi ho podari sehnat...
Prosinec 10, 201410 r prosim prosim.. samo ze si to cislo koupim, pokud ho sezenu, aby me nekdo neobvinil z toho, ze se chci prizivovat.. pawouku, prosim, kdyz uz budes v tom scanovani, nemohl bys naskenovat i rubriku bazar? budou tam psat o motorech 1.4 ve fabiich, co sem se dle titulku docetl... diky
Prosinec 10, 201410 r Autor ... nemohl bys naskenovat i rubriku bazar? budou tam psat o motorech 1.4 ve fabiich, co sem se dle titulku docetl... diky Jo, s tím taky počítám. Hodím to do příslušného vlákna. Do neděle by to mohlo být.
Prosinec 11, 201410 r tak zakoupeno.. nepredpokladal jsem tak spatne hodnoceni... zitra naskenuju a vlozim sem... v podstate se ukazalo, že CNG u tohoto motoru nemá smysl delat.. pokud, tak jedine LPG..
Prosinec 11, 201410 r Autor Uf, tak po problémech s přeinstalací multifunkce jsem ten test naskenoval. Takže: pokračování testu FII 1.4 16V CNG najdete v prvním příspěvku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.