Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

četl jsem ho...a jsem zvědavý na další pokračování....a taky mě zarazilo to měření na brzdě...o takový nárust nahoru u atmosféry....

budete sem nekdo davat jednotlive pokračování, nebo to mám ,,sledovat,, v SM? Jinak je to zajímavé, já bych to ještě porovnal s LPG, aby bylo jasne vedet, zda je lepší CNG nebo LPG... zkusim napsat do redakce, jestli to pak nechtějí konfrontovat s LPG.. i bych se stim cng projel, zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi LPG a CNG..

Upraveno od JirkaBrno

Přeji ti abyses toho dožil, taky mě to zajímá :)

Pokračování sem samozřejmě dám, budu-li živ. :kol-28:

plánuješ harakiri?

• Autor

To zrovna ne, ale jeden nikdy neví, co se semele.  :kol-28:            :noot:

to porovnání s LPG by mě též docela zajímalo, jsem zvědavý na pokračování. Mě naopak překvapily ty výkonové výpadky a nárůsty na CNG :kol-32:

Mě zase překvapilo předělat 150 aut na CNG za desitky tisíc kč,najet 8 tis a pak je prodávat po roce.Tohle jako šetření asi není.

napsal jsem ro redakce  zda by nechteli srovnat vsechny 3 paliva -benzin, cng a lpg na tomto motoru.... jinak souhlasim, kdo toto podepsal, toho by meli na minutu vyhodit..150 aut predelat na CNG,, najet 8t km a pak je prodat.. to musel byt ale debil... nebo spis neco cinkalo....

Malto, pisou tam, ze to u LPG nehrozi, ze ty vykonove vypadky jsou jen u CNG - aspon ja u LPG nic nepozoruju, auto tahne az do cca 5200otacek a pak to jde rychle dolu- ze namontuji ten variator predstihu,. nebo jak se to jmenuje.. minuly tyden jsem micku protahl po D1 a fakt jsem cucel jak to jede, mile me to prekvapilo..

To je spíš zaplacená reklama, aby se ta firma ukázala, mě spíš nejde do hlavy, co v těch autech je vlastně za zařízení, jelikož taková nádrž na CNG sama stojí kolem 16 tisíc, kde jsou další položky k tomu, ventily,rozvody, zařízení,elektronika  práce....on totiž rozdíl mezi LPG a CNG v provozu je rozdíl tak 30 haléřů, přitom pořizovací náklady na CNG 2x vyšší oproti LPG...

..oni tam pisou.. vykoupi tu velkou nadrz , daj ti tam do rezervy 2 mensi nadrze a jeste doplatis 27t korun.. by me zajimalo kolik stala ta prestavba...  jinak to kombi tady s tim barelem v kufru je uplne na :kol-46: a dalsi vec-revize s nactenim dat z jednotky a vymenou filtru 800kc v Havexu ... taky gut.. kam bych s tim jezdil v Brne???

Upraveno od JirkaBrno

• 3 týdny později...

Kdy bude pokračováni testu?

Díky

• 1 měsíc později...

v cisle 50 je konec dlouhodobeho testu fabie na CNG.. snad se mi ho podari sehnat...

:kol-47:  prosim prosim.. samo ze si to cislo koupim, pokud ho sezenu, aby me nekdo neobvinil z toho, ze se chci prizivovat.. pawouku, prosim, kdyz uz budes v tom scanovani, nemohl bys naskenovat i rubriku bazar? budou tam psat o motorech 1.4 ve fabiich, co sem se dle titulku docetl...

diky :kol-34:

hmmmm tak v prvni trafice časak vyprodan.. :-(

• Autor

... nemohl bys naskenovat i rubriku bazar? budou tam psat o motorech 1.4 ve fabiich, co sem se dle titulku docetl...

diky :kol-34:

Jo, s tím taky počítám. Hodím to do příslušného vlákna. Do neděle by to mohlo být. :kol-28:  

oo dekuji, třeba ho zitra seženu a dam to sem dříve..

tak zakoupeno..

nepredpokladal jsem tak spatne hodnoceni... zitra naskenuju a vlozim sem... v podstate se ukazalo, že CNG u tohoto motoru nemá smysl delat.. pokud, tak jedine LPG..

• Autor

Uf, tak po problémech s přeinstalací multifunkce jsem ten test naskenoval. Takže: pokračování testu FII 1.4 16V CNG najdete v prvním příspěvku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.