peter.s Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 v SK cenníku O3 je to za príplatok 102 €, takže myslím, že ako originálne príslušenstvo + montáž to bude aspoň 200 € nejaký veľký prínos v tom ale podla popisu nevidím. väčšinu tých údajov už roky mohol zobrazovať maxidot ( tu na fóre to niekto ponúkal ešte do O1 ) alebo v O3 infotainment. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 (editace) Smartgate mám namontovanou v Rapidu a v Octavce. Funguje pres Wifi. Aktuálně můžete využívat několik aplikací: ŠKODA Drive ŠKODA Performance ŠKODA MFA ŠKODA G-Meter ŠKODA Service Smart racer Osobně používám jen Škoda Drive a Performance Editováno: 13. leden 2015, autor: bozskydave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 http://www.skoda-auto.cz/models/nova-fabia-combi/konektivita#ParagraphRepeaterLiteWebPart_1 zatial nie a pochybujem, že budú ( je to síce dobrý systém ale špecifické aplikácie preň nie sú ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 To je otázka trhu, pokud bude víc uživatelů WP tak na to bude i víc aplikací... pokud se nepletu je to stejně otevřený systém jako např. Android, IT experti ať mě případně opraví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Mám dotaz, k čemu je tato funkce dobrá, když všechno ukazuje palubní počítač. Na to se přece nemusím dívat v mobilu, když to mám vše v autě na maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 A to je velmi dobra otazka. Ono celkově některe ty aplikace umi vic než pp, mam dojem že jsem si u jedne všiml i přetiženi, u jine zas zaznam trasy , spotřeby pro dany okamzik, je tam toho vic. Bohuže ještě jsem neměl čas všehny funkce vyskoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 11. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2015 To vždy když vlezete do auta, připojíte se ručně na smartgate a pak to tam zůstává v těch aplikacích uloženo? nebo to sledujete za jízdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Podle mě auto posílá do telefonu data a je jenom věcí aplikace v telefonu, co s těmi daty provede a zda je i uloží. Předpokládám, že to posílá i jiná data, než co je možno vidět na maxidotu (např. teplota výfukových plynů, kroutící moment, teplota nasávaného vzduchu atd. atd., to mi aspoň posílal BT konektor OBDII). Zda to chce někdo sledovat za jízdy, nebo s tím nakládat jinak, je už čistě individuální záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) ručně se ke Smartgate nepřipojuješ pokud máš v telefonu zapnutou WIFI stačí jednou zadat VIN jako heslo ke smartgate WIFI a pak už se to chová jako každá známá WIFI a připojí se automaticky. Editováno: 13. leden 2015, autor: bozskydave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Moment, takže ta věc se připojí k WiFi v autě, takže mobil přijde o data? No to je pěkně na prd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Aktualně ano, ale bude to vyresene z update, respektive mozna uz i je update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 To by mě zajímalo, jak to bude fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Tohle je spíš problém telefonu, respektive toho jak to funguje, že když jsi na wifi, data se vypnou, abys neutrácel... to není problém auta.... proč nepoužívají bluetooth, wifi je na toto zbytečné... ne? Ale možná to špatně chápu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 (editace) pokud máš iOS tak ti data v telefonu normálně fungují. U androidu bude/je řešena komunikace přes WIFI Direct, takže data v telefonu ti taky pujdou. Editováno: 17. leden 2015, autor: bozskydave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Dík za doplňující informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Pro WP si myslim appky taky budou, prece jen zastoupni v CR ma WP docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 koukám do AppStoru a vyšla další aplikace pro SmartGate - ŠKODA MotorSound https://itunes.apple.com/us/app/skoda-motorsound/id960980184?mt=8 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 8. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 ale v google play to nevidím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Dufam ze to tam ani nebude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 8. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 a já doufám že bude :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 a co nejstabilnější OS na trhu, tedy Windows Phone? pro co? nejstabilnejsi OS na trhu? tak musim rict, ze jsem se ted docela fajnove zasmal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Byl jsem nadšen pro Smartgate, ale trochu už bych byl opatrnější. Data se do telefonu buď přenášejí přes WiFi, což ale telefon odpojí od mobilních dat. Faktem je, že to za jízdy asi moc potřeba není, ale mně by to třeba vadilo. Google maps se zobrazováním aktuální ucpanosti silnic je pak nepoužitelná a najde se dost jiných příkladů (třeba kdo používá telefon k navigaci a ta je dynamická). Nebo to přenáší do telefonu data přes Bluetooth, ale pak se telefon nepřipojí jako handsfree k autu. Takže řešením je pro tuto funkci používat další telefon. Pokud nechci data ze Smartgate vidět v reálném čase, může ležet třeba v tašce. Ale pokud je chci vidět za jízdy, tak už musím mít držák a místo na další přístroj vedle normálního telefonu. Jinak diskuse o Androidu a Iphonech tu už několikrát byla a je nesmyslná. To je jako s příslušenstvím. Každý systém má své plusy a minusy a každý uživatel má své preference. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Nebo to přenáší do telefonu data přes Bluetooth, ale pak se telefon nepřipojí jako handsfree k autu. @boban1108 Zeptám se tě, máš v autě Smartgate? jelikož přes Bluetooth SmartGate nekomunikuje, pouze přes WIFI. Asi si to pleteš s BT OBDII, které tě opravdu odpojí od Handsfree a při využití WIFI OBDII i od internetu např u iPhonu. Smartgate na iOS - funguje suprově, internet běží. Zkoušel jsem i OBDII s WFI a to mě od internetu odpojilo. Takže Smartgate v tomto ohledu super. Smartgate na Androidu - aktuálně aplikace ještě nevyužívají WIFI Direct, takže internet nefunguje. V dalším updatu aplikací by již měl být WIFI Direct podporován a tím i půjde v telefonech internet i s připojeným telefonem ke smartgate. Zároveň může aplikace běžet na pozadí jako servisa, takže telefon můžeš mít třeba v tašce ;-) Editováno: 9. Únor 2015, autor: bozskydave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 (editace) @ Aleš_BX: Zásadně používám Android. @bozskydave: BT přenosem jsem skutečně myslel OBDII, které jsem dříve používal (nyní už ne) a které poskytuje stejné služby jako Smartgate (aspoň se domnívám, protože Smartgate nepoužívám). Na WIFI Direct jsem zapomněl. To problém samozřejmě vyřeší. Editováno: 10. Únor 2015, autor: boban1108 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 OBD a Smartgate se chovají trošku odlišně, ale vesměs zobrazují v telefonu stejná data. Smartgate je ale přesnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.