jindrous Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 ZKOUŠEL JSEM, ALE JAK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 tak aux je jasnej zapojíš kabel do telefonu a pak do radia a na rádiu vybereš AUX. Nastartuješ, vyhledáš wifi Smartgate v telefonu, pak se ti myslím zezelená tlačítko na Engine ON v aplikaci ŠKODA Motorsound, klikneš na to. Rozjedeš se a pak slyšíš zvuk rally ne? je teda potřeba na rádiu dost zesílit volume. Přes BT je to samé akorát se spáruješ a na rádiu vybereš AUDIO-BT pod tlačítkem MEDIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 (editace) Zkusím díky, akorát ten kabel nevím jaký přesně použít ... musí to být tedy jack 3,5mm na obou koncích že? Editováno: 13. Březen 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Přesně tak, já ho koupil v prodejně mobilů za pade. Problém u této aplikace, že se musí pořádně přidat na hlasitosti, aby to za něco stálo. Je potřeba ovšem myslet na dopravní zpravodajství, které se může spustit, tak jako se to stalo mě. Pořádně jsem se lekl. Co se týče Bluetooth, tak tam je zvuk opožděný, alespoň v mém případě. Platforma iOS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 s tím opožděním máš pravdu přes BT. Přes kabel jsem to nezkoušel. Ale je fakt potřeba to mít ohuleny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 V nastaveni radia se dá nastavit i hlasitost vstupu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxwellCZ Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Tak fce SmartGate je asi jediná věc, kterou kdybych objednával auto znovu, bych si nedal Pro všechny co o tom uvažujou tak vám říkám znovu si to rozmyslete. 1. MotorSound - funguje zpomaleně a není to jako Sound Generator co je automaticky např.: v RSku 2. ostatní aplikace sou naprosto zbytečný a taktéž fungují opožděně... možná v budoucnu na tom Škoda zapracuje, zatím ale naprosto vyhozené peníze Editováno: 27. Duben 2015, autor: MaxwellCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 a co máš za platformu a telefon? mě to zpomalený nepříjde. Vše reaguje od 4km/h a víc, některé fce i hned. Motorsound je spíš taková blbůstka pokud nemáš RSo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkovi Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Chlapi, mam par dotazu:1) jak vyvolate pripadny upgrade? Parkrat mi to nabidla sama aplikace Skoda Service tusim,ale nevim, jak jsem tento stav vlastne vyvolal a hlavne zpravidla jsem si toho vsiml, az kdyz uz jsem byl venku z auta a to bylo zamcene :-). Jaka je ted napr. nejaktualnejsi verze (verzi FW ukazuje Skoda Service aplikace po pripojeni ke smartgate)2) jak docilit moznosti pripojit se pres wifi direct? Kdyz zkousim na svoji Moto G pripojit se ke smartgate pres wifi direct, pokousi se to dokola, ale nikdy se nepripoji...predpokladam, ze mam stary fw, ale nevim, jak docilit jeho upgrade, kdyz po pripojeni ke smartgate jsem automaticky bez internetu...3) kdyz bych chtel updatovat napr. pres notebook, viz tento navod (through web interface), tak kde mam stahnout ten *.ota soubor? Zatim je pro me diky absenci internetu po pripojeni Smartgate jedno velke zklamani, ale sazim na to, ze kdyz mi poradite, jak navodit stav, abych mohl upgradovat, tak se to treba zmeni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 1) přípojíš telefon ke smartgate. Spustíš aplikaci ŠKODA Service. Po připojení app ke smartgate by ti měla nabídnout upgrade Smartgate na novější FW0928 a jiné další informace o autě. 2) zaprvé musíš mít smartgate s FW co má Wifi Direct (0928) a pak i ŠKODA Aplikace které wifi direct podporují. Aktuálně wifi direct nepodporuje žádná. V neposlední řadě musí telefon podporovat Wifi Direct. Z osobní zkušenosti mi to fungovalo na LG G3, HTC M8 a Samsungu Galaxy SIII. Na Sony Xperia P se mi po 1s vždy odpojila. 3) ota soubor nevím kde získáš. Kromě servisní appky. Bohužel toto je mínus android platformy, taky mě to štve, ale zase můžeš využívat Mirrorlink, který já na iOSu nemám. Osobně doporučuji zatím smartgatu neupdatovat! příjdete tak o dva sloty ze čtyř na kterých mohou běžet víc aplikací nebo telefonů zároveň. Pokud uděláte upgrade na 0928 můžete připojit jeden telefon a dvě zapnuté aplikace zároveň, nebo dva telefony a na každém jednu zapnutou app.Počkal bych na červen kdy Škoda auto vydává velké updaty mapových podkladů, update BT atd. tam by to snad mohlo už být. Dofám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Zdravím, dnes jsem zkoušel motorsound ale nejde žádný zvuk z repro, ani přes bluetooth ani přes kabel, může někdo pomoci? Hlasitost je samozřejmě nahlas... Díky Editováno: 7. Květen 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Jses pripojeny ke smartgate a mas zelene to obrovske kolecko uproster screeny v aplikaci Motorsound? Mas volume na nejvic v telefonu i v radiu. Kdyz jedes nic to nedela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Ano mám :-( ale dříve to šlo, aspoň přes Bluetooth. Ted jak jsem koupil kablík, tak jsem to chtěl zkusit přes něj, ale žádný zvuk není slyšet ani z Bluetooth ani z AUX... Zkusím přeinstalovat tu aplikaci Motorsound. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 Hmm tak pokud mas vse nastaveno jak jsem psal par komentaru zpet. Tak zkus jeste restartovat telefon a zkontrolovat zdroj zvuku v radiu zda mas Aux a zda v telefonu nejses pripojeny k Bluetooth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 8. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 (editace) Tak dneska už to šlo :-) ale z repro přitom slyším kromě toho zvuku motoru jako by trošku šumění a musím to dát více nahlas, jak to jde tobě třeba na střední hlasitost nastavenou v autě? Editováno: 8. Květen 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkovi Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 (editace) 1) přípojíš telefon ke smartgate. Spustíš aplikaci ŠKODA Service. Po připojení app ke smartgate by ti měla nabídnout upgrade Smartgate na novější FW0928 a jiné další informace o autě. 2) zaprvé musíš mít smartgate s FW co má Wifi Direct (0928) a pak i ŠKODA Aplikace které wifi direct podporují. Aktuálně wifi direct nepodporuje žádná. V neposlední řadě musí telefon podporovat Wifi Direct. Z osobní zkušenosti mi to fungovalo na LG G3, HTC M8 a Samsungu Galaxy SIII. Na Sony Xperia P se mi po 1s vždy odpojila. 3) ota soubor nevím kde získáš. Kromě servisní appky. Bohužel toto je mínus android platformy, taky mě to štve, ale zase můžeš využívat Mirrorlink, který já na iOSu nemám. Osobně doporučuji zatím smartgatu neupdatovat! příjdete tak o dva sloty ze čtyř na kterých mohou běžet víc aplikací nebo telefonů zároveň. Pokud uděláte upgrade na 0928 můžete připojit jeden telefon a dvě zapnuté aplikace zároveň, nebo dva telefony a na každém jednu zapnutou app.Počkal bych na červen kdy Škoda auto vydává velké updaty mapových podkladů, update BT atd. tam by to snad mohlo už být. Dofám Ahoj, tak jsem ted kontroloval verzi SW a skutecne mam tedy asi tu posledni, tj. 0928...jen mi stale neni jasne, jak realne lze dosahnout upgrade FW, kdyz v okamziku pripojeni k Smartgate mi telefon jede na wifine, pres kterou se na net nedostane... Ledaze by si aplikace nejak sahla na net jeste pred pripojenim k Smartgate, overila posledni verzi FW a pak eventualne nabidla upgrade... Nicmene jsem tedy nejspis jeden z nestastnych, ktery i pres nejnovejsi verzi FW nemuze vyuzit wifi-direct, neb podobne, jak pises zkusenost s telefonem SE Xperia, tak moje Motorola Moto G LTE dela uplne to same a v rezimu wifi-direct se mi bohuzel nepripoji... Jinak MirrorLink ja taky nevyuziju, protoze mam v Octavii jen "zakladni" radio Swing (5" barevny display), ktere - aspon dle mych informaci - tuto fci nepodporuje...to zacina az od Bolera... Editováno: 10. Květen 2015, autor: xkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 @jindrous nemuzu ted najit kde mam kabel aux tak vyzkousim az najdu. Ale kdyz jsem to zkousel v Rapidu tak to bylo tak v pulce hlasitosti aby to melo efekt. @xkovi no pres Android to prakticky nejde, to trosku v app Skoda Service nedomysleli. Ja to upgradoval jen pres iOS kdy mi funguje net normalne takze i upgrade probehne v poradku. Mirrorlink ani v Octavii zatim nejde na zadnem radiu. Ten zatim funguje jen na Boleru ve Fabii a Yetim. Ale taky funguje jen s vybranymi telefony cca od 15000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/smartgate-octavia-iii-5e0063218x/0/1/24/43/1001 nevím jestli to sem už někdo nedával, těžko říct. Editováno: 28. Červenec 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 14. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 v yšel update pro smartgate - zkoušel někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 (editace) Jaka verze? Stale mam 0928 zadna novejsi neni. Editováno: 18. Září 2015, autor: bozskydave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Nevíte někdo jestli budou nové aplikace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Když o tom tak přemýšlím, tak minimálně u Androidu by se smartgate dala využít jako „fake GPS“ pro jízdu např. v tunelu a tak. Jenom by to byla trošku práce to napsat a odladit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 To asi jo, pripojil by ses na vysilani smartgate a bral hodnotu rychlost a pak bys to propocital. Ale bylo by s tim dost programovani. Pak zalezi jakou app bys chtel vlastne delat. Premyslim zda skoda uz uvolnila zdrojaky pro treti strany ci ne. Nove aplikace tezko rict. Tenhle rok asi jen updaty stavajicich. Pristi rok si myslim ze neco skodovka vymysli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 (editace) Jaké máte zkušenosti se Smartlink jede potom přehrávat z telefonu videa, filmy, navigace. Rozhoduji se zda si to nechat v servise povolit!!! Dík za info. Editováno: 30. Listopad 2015, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 To je toto? https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/homepage/smartgate-octavia-iii-5e0063218x--51/0/1/6/43/1001 Chcu za to ranec,ale ak by to zvladlo to,co popisujes,mozno by som rozmyslal:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.