bozskydave Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 2 Kačer: na Smartgate potřebuješ dokoupit modul. na Smartlink potřebuješ aby to bylo v rádiu, pak by teoreticky mělo stačit tuto funkci jen zapnout přes servis. Určitě doporučuji za to nic nedáš. Ohledně přehrávání videí, navigace atd potřebuješ jen správný telefon a aplikace pokud máš Android tak máš skoro vyhráno a zapneš si Android Auto režim pokud ti to telefon zkousne. Mě to např s mým LG G3 nefunguje a mám smůlu. Pokud máš iOS tak funkce jsou zatim značně omezené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 1. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 božskýdave - cože? to jakože se propojí telefon se smartgate a jde přehrávat video z telefonu a podobně? Android mám, pokud to jde vyzkoušel bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Smartgate to neumí to jen ,,zrcadlí" provozní údaje auta!! Smartlink mám ikonu na boleru a píše to tuto funkci může aktivovat autorizovaný servis. Jen mě zajímá zda stím má již někdo zkušenosti než se vydám do servisu!!! Tam vytelím prachy a nakonec to bude omezený, a jim to bude jedno Ferda25 mě na servis odkázal!!! Mám Samsung Galaxy A3 takže jeden z posledních androidů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 (editace) začíná to tu být jako offtopic. Ohledně mirrorlinku a smartlinku je vhodné psát spíš do tématu http://forum.skodahome.cz/topic/130031-mirrorlink/ Zde se řeší jen SmartGate. ------------------ -> Jindrouš: to se vztahovalo k funkci SmartLink. Smartgate umí jen odesílat data z CAN jednotky směrem ven do telefonu, který je pak zobrazuje. -> kačer: Galaxy A3 je podporovaná jak pro Mirrorlink tak i android auto takže bych si určitě nechal zapnout, je to bezva věc já to zkoušel jak v Octavce tak i v Superbu na Columbusu a byl jsem naprosto nadšený. Editováno: 1. Prosinec 2015, autor: bozskydave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 1. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 ok díky za osvětlení situace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez_cz Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 (editace) Ahoj všem, mám O3 s Amundsenem 6,5palce s neaktivovaným smartlinkem. Existuje nějaký způsob jak ho aktivovat mimo autorizovaný servis ve kterém si řekli 5000,-? Díky. Doufám, že nejsem off topic. Editováno: 18. Prosinec 2015, autor: rodrigez_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLC87 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 ahojte, kde by som nasiel navod ako funguje smartgate..mam to do vyroby do F3 2/16 a nejako sa neviem napojit..mam sony z1 compact..mirrorlink mi tiez nejde..jedine android auto..vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 A prikupoval jsi ji vubec? Zapni zapalovani auta a dej vyhledat wifi na telefonu. Pokud najdes wifi ktere ma nazev Smartgate_xxxxxx nebo wifidirectsmartgate. Tak mas vyhrano. Nasledne zadas tvuj VIN jako heslo wifi. Jinak navody jsou na webu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLC87 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 dakujem pojdem skusit..a jasne..dokupoval za 100€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Pak uz staci jen nainstalovat aplikace komunikujici se smartgate. Vsechny te ted vyzvou ke zmene hesla pokud mas heslo stejne jako vin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLC87 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 vdaka bozskydave..funguje...uz to len musi vyskusat za jazdy..uspene som sa sparoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLC87 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 (editace) ako si prosim spojazdnit smargate cez wifi direct, ked si to pustim na pozadi, tak si potom nemozem pustit napr waze..mobil sony xperia Z3 compact..dakujem wifi direct mi na telefone funguje Editováno: 29. Březen 2016, autor: MartinLC87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Firmware Smartgate se mi aktualizoval na verzi 1023. Nevíte někdo, jaké jsou tam změny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Ahoj, mám dotaz k aplikaci Drive... Dělá všem co mě, že pokud vypnu obazovku tel - zamknu ho, tak se ukončí nahrávání cesty a na konci cesty to vyhodí nesmysl jako např. trasa 1 km, atd... Pokud nechám aplikaci na ploše a svítí celou cestu displej, tak ok.. Ale proč neběží na pozadí..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 (editace) Pokud používáš iOS tak app funguje jen na popředí, je to omezení Smartgate vs Apple. Android funguje i na pozadí, který si dokáže udržovat app jako servisu. Hlavní funkcí appky je zobrazování efektivity a ekotipů během jízdy, tzn koukat na ni při jízdě jak efektivně jedeš a uzpůsobovat jízdu. Dále pak záznam trasy a případné detailnější informace po synchronizaci app s portálem i na portále. Editováno: 11. Červen 2016, autor: bozskydave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Pořešil někdo prosím problém s WiFi direct? Telefon mám nový, Andorid 6.0, nicméně když ve SmartGate aplikaci zvolím WiFi Direct, aplikace se nepřipojí...co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Tak já to nakonec částečně vyřešil sám..už i Škoda přímo udává, že WiFi direct nefunguje...vyřešil jsem aplikací, která explicitně zakáže využívání WiFi např pro Waze, takže lze používat Waze přes mobilní data i když je telefon připojený k Wifi Smartgate...sice je to řešení přes koleno, nicméně funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 nevite nekdo, jestli se da vyresetovat heslo k wifi Smartgate jinak nez pres diagnostiku? myslim napr. resetem do tovarniho nastaveni v menu Columbusu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 přes Columbus určitě ne. Smartgate je oddělená služba. Jedině jak vyresetovat heslo je v servisu.. nebo: Ferda25 kdysi psal " Zkusil bych vyndat na chvilku při vypnutém zapalování pojistku na pozici 5 co je za kastlíkem nad spojkovým pedálem... " Nebo pokud jsi byl již někdy připojen a máš v telefonu WIFI uloženou, otevři jednu z smartgate aplikací a v nastavení aplikace si změn heslo, mělo by se ti zobrazit i jaké je současné. Pak je ještě možnost jít na http://192.168.123.1/ a v administraci smartgate heslo vyresetovat, ale to bys musel znát nebo mít uložené heslo k wifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 Stačí odpojit plus z baterky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 hmmm a co vsechno tim este vyresetuju? ze bych si udelal seznam, co vsecko pak znova nastavit... kazdopadne diky za tipy, vecer vyzkousim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 Teoreticky nic zásadního, pokud to bude jen chvíle. Dělám to relativně často kvůli školení, kdy se mi střídají lidi. U těchhle aut tím pádem osobní nastavení neřeším. Ale třeba paměť sedačky mi zůstala, to si pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 toz, odpojil jsem + na baterce asi na 10s a vysledek je takovy, ze SmartGate mi VIN jakozto puvodni heslo nebere, za to mi vyskakala hromada chyb - viz obrazky. mimo provoz jsou Crew Protect Assist, Lane Assist, ACC, cely ESC () a nejde mi nastavit kontrola tlaku pneumatik. nabizi se otazka, co s tim? v pondeli jedu do autorizaku prezouvat a s drobnou reklamaci a tohle bych jim nerad ukazoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 (editace) Projeď se s autem, stačí kilometr. Všechno naskočí. A VIN musíš dávat velkejma písmenama. A nechal bych plus odpojený dýl. Já to měřím cigaretou :-) Editováno: 20. Říjen 2016, autor: Kane13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 mas pravdu, po ceste do prace (asi 30km), kdy teda nefungoval uz jen ACC/Front Assist a hlasilo to zavadu Start-Stopu (deaktivovan u Ferdy), jsem to chcipnul, opet zapnul zapalovani a vsechno cisty, bez chyb jako pred tim VIN zadavam velkejma, dokonce jsem zkusil i velke O misto nuly, ale nebere... zkusim to teda nechat odpojeny dyl - uz skoro rok nekourim, tak si stopnu 5min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.