Kryšot Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 'Ale nasel jsem tu tema , kde se to resi, ale co se vlastne v tom volantu ma zmacknout. Ze zadu na volantu jsou dve diry - do nich se tedy strci sroubovak a co potom. Tlaci se, paci se a pod. Nema nekdo foto jak to tam je zajisteny? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 (editace) ¨Já jsem se poradne mrk pres lupu a koukam ze tam je placata perovka, ktera pridrzuje bokem za drzak airbagu - 2x kolik. Takze i tak diky Editováno: 9. Září 2006, autor: davidecek19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 ¨Já jsem se poradne mrk pres lupu a koukam ze tam je placata perovka, ktera pridrzuje bokem za drzak airbagu - 2x kolik. Takze i tak diky Ta placata perovka je vidět u novějšího typu volantu u staršího typu pero vidět není. Je hlouběji. Zahnutý šroubovák zasuneš dovnitř až na doraz a zapáčíš směrem k věnci volantu. Až budeš mít trochu praxi je to cítit co děláš. Na airbagfu je trn se zápichem a v tom zápichu právě drží ta pružina co zajišťuje airbag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.