Kryšot Vloženo 9. Září 2006 Vloženo 9. Září 2006 'Ale nasel jsem tu tema , kde se to resi, ale co se vlastne v tom volantu ma zmacknout. Ze zadu na volantu jsou dve diry - do nich se tedy strci sroubovak a co potom. Tlaci se, paci se a pod. Nema nekdo foto jak to tam je zajisteny? Diky Citovat
davidecek19 Vloženo 9. Září 2006 Vloženo 9. Září 2006 (editace) ¨Já jsem se poradne mrk pres lupu a koukam ze tam je placata perovka, ktera pridrzuje bokem za drzak airbagu - 2x kolik. Takze i tak diky Editováno: 9. Září 2006, autor: davidecek19 Citovat
Pepa007 Vloženo 9. Září 2006 Vloženo 9. Září 2006 ¨Já jsem se poradne mrk pres lupu a koukam ze tam je placata perovka, ktera pridrzuje bokem za drzak airbagu - 2x kolik. Takze i tak diky Ta placata perovka je vidět u novějšího typu volantu u staršího typu pero vidět není. Je hlouběji. Zahnutý šroubovák zasuneš dovnitř až na doraz a zapáčíš směrem k věnci volantu. Až budeš mít trochu praxi je to cítit co děláš. Na airbagfu je trn se zápichem a v tom zápichu právě drží ta pružina co zajišťuje airbag. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.