Rypicong Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 sunset slabej ??? co se týče barvy, tak nejlépe vypadá v bílé no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 je tam vidět....,mám folie na octavii 2,ne uplně tmave vzadu a dovnitř neuvidíš,co mám na sedadle ani v kufru,když tam nemám plato.Sunset-vidíš...Nejde mě nakonfigurovat paket multimedia plus s paketem dynamic paketem,ten dekor bílá...Jde to udělat nějak na přání ve škodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Ta kombinace jde nakonfigurovat, jen při volbě dynamic paketu s bílou lištou musíš přidat bílou lištu a pak volant, který odpovídá multimedia plus paketu, tj. má ovládání pro telefon (buď mufu pro telofon a radio, nebo sportovní mufu pro telefon a radio) a pak přidat multimedia plus paket.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Bolero vypadá lépe. Já ho bral hlavně kvůli tomu, že dokáže připojit přes BT dva telefony najednou. Jinak je Bolero dvoutunerové, může mít lepší příjem, kde si swing neškrtne. Smartlink je jen bonus, k užitku je carplay a android auto, mirror link smad funguje jen s jedním telefonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 On už Swing není dvoutunerový? V FII byl a měl i dvě antény. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 (editace) V katalogu je zmínka o dvoutuneru jen u Bolera. Editováno: 29. Červenec 2015, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 (editace) I kdyby bolero jen svitilo vypadá prostě líp. Myslím, že časem bude všechno fungovat jak má a člověk bude mit z něho radost. Editováno: 29. Červenec 2015, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 ... a pocitam ze auto nekupujes na rok,.. takze pocitejk tak trochu do budoucna ja bych vzal urcite bolero,.. barvu bych taky zvazil,... nebyla by od veci treba i jina barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfoun Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Hoši,stále váhám nad barvou k fabii combi...Bude na 16",černé hagusy,jestli bílá nebo capucino metla,fakt nevím,která bude vypadat ok...??Poradte.Budu tam dávat folie dozadu na skla,ne sunset,ten je dost slabý.Kdyby bílá,tak tam možná hodím i sedačky jiné. Tak já jsem pořídil tuhle https://www.dropbox.com/sc/qg7zkcgunvamifg/AACp47A2WP9HVD3YS7cF6lJ0a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 To máš na plecháčích? [emoji2] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 jj, černá je základ, kola pak parádně vyniknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 sunset slabej ??? co se týče barvy, tak nejlépe vypadá v bílé no... sunset by mohl být tmavší, jako to má třeba Golf GTI/GTD/R za příplatek - má možnost i 90% každé malé dítě ví, že FIII nejlépe vypadá ve stříbrné Bolero vypadá lépe. Já ho bral hlavně kvůli tomu, že dokáže připojit přes BT dva telefony najednou. Jinak je Bolero dvoutunerové, může mít lepší příjem, kde si swing neškrtne. Smartlink je jen bonus, k užitku je carplay a android auto, mirror link smad funguje jen s jedním telefonem. že vypadá lépe, to je hodně diskutabilní - mě se naprosto nelíbí jak je celé z lesklého plastu. Swing má design vyřešený lépe - matný plast navazuje na matná tlačítka. On už Swing není dvoutunerový? V FII byl a měl i dvě antény. Swing by měl být dvoutunerový pokud máš panoramu. I kdyby bolero jen svitilo vypadá prostě líp. Myslím, že časem bude všechno fungovat jak má a člověk bude mit z něho radost. Co přesně přináší Bolero navíc proti Swingu? Nic moc, pokud jsi uživatel WP - vlastně jen podporu FLACu, kapacitní displej (vzhledem k citlivosti rezistivního u Swingu je to naprosto zbytečné) s lepší rozlišením a ty dva tunery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) každé malé dítě ví, že FIII nejlépe vypadá ve stříbrné Fakt ? tak to se podívej na stránky Škody a podle toho v jaké barvě je tam auto prezentováno, tak poznáš, které tomu sedí nejlépe Ta barva do reklam, na PR fotky, WEB apod. není vybraná jen tak Jinak s rádiem máš pravdu, já také nevidím jediný důvod proč připlácet skoro 5 tis za Bolero ( pokud odečtu surround ) Editováno: 30. Červenec 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JASONJ3 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) Já chtěl bílou... Manželka řekla že sem prase a tak musela být kapůčo :-) Editováno: 30. Červenec 2015, autor: JASONJ3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 ono hlavně nejvíc udělají kola, ale tmavé barvy už tolik nefrčí a nedivím se, dnešní design je o linkách, prolisech apod. ale kapůčo vypadá taky pěkně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 , podľa mňa lepšie ako marketingovo modrá metla, tzv. modrá race........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Řekne mi někdo jestli má fabia ten odvzdušňovací kolík v hrdle nádrže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Má ho tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 K čemu je to dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 (editace) Když o ten čudl při tankování opřeš hrdlo hubice, tak do nádrže dostaneš cca 15 litrů navíc. Tak jsem to dělal u své předchozí naftové fábie a zvýšil si dojezd a dobře se tak počítala spotřeba. U benzínu je prý někde u vrchu hrdla uhlíkový filtr, takže aspoň nějakých 5 až 10 litrů navíc se hodit bude vždycky Editováno: 1. Srpen 2015, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 .... mate pravdu pratele,.. ale uhlikovemu filtr primy kontakt nedela moc dobre ... proto co vim melo by se tankovat do prvniho cvaknuti pistole,.. pokud se pocita nejaky vetsi najezd hnedka po natankovani, tak muzete jeste chvili pres, ale jak pisu, nic moc pro uhli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Je to tak, znam par lidi, co s tim melo problemy. Benzin pak po nahodnem splouchnuti zalil nadobku s uhlim a jinak nez vymenou to poresit neslo. Cena za tu srandu se tehdy pohybovala kolem 2500,- Kc. Kde je ale nadobka umistena u FIII (cili zda hrozi podobny problem) nevim a momentalne nemuzu overit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Včera jsem byl na rezervě (dojezd 50km) a při tankování jsem tankoval na více cvaknutí - po prvním ještě jedno, druhé a pak už to nevzalo ani kapku. Natankováno 41,33 litrů. Uvidím jak tomu bude ten MaxxMotion 100 chutnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Vy co už máte fabii, kde máte vypínání ASR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 V menu systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.