Malta Vloženo 28. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 tak to ti řeknu naprosto přesně 288 882km a děláno 19.10.2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 pěkné :) a ten návod taky super co jsi sem dal ... já mám 180tis a ještě neměněny, ale 15 roků už asi by chtěly, ale nic nebouchá auto je v pohodě, jen když se naloží tak už se mě zdá ten zadek níž, ale to je tak 1x za rok ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek_85 Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 Já mám 205 000 km a 14 let a chystám se měnit zadní tlumiče na jaře, protože na panelech na D1 už to trochu nepříjemně dribluje. @centris610 Akorát nepočítej s tím, že s novými tlumiči to při naloženém autě neklesne. Na tohle nemají vliv tlumiče ale pružiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 přesně tak s pružinama, jinak tlumič poznáš nejlépe, když jedeš za svým autem jiným autem a jede se po hrbolaté cestě, pokud skáče jak koza, je úplně KO. Anebo pokud najíždíš z rovné silnice ze šikma na nějaký nájezd, tak když se ti to hodně houpe jak kačena. Když jsem projížděl stejné místo po výměně, tak se to jen zhouplo a vrátilo zpět do rovné polohy, žádné opakované zakymácení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 (editace) shrek_85 a malta: dík za info, já myslím že jsou ještě ok, že to toto nedělá ... no ono se mě třeba jen zdá že to je nízko, stalo se to že manželka musela odvézt nějaké lidi a kola na držáku na kouli, když jsem je tam nandával tak vše vypalo ok, bylo tam elektrokolo cca 25kg hned u koule a pak další 2 obyč kola, v autě vzadu sedělo dítě 25kg a 2 dospělé ženské, v kufru nic a prý vždy když něco přejeli tak rána do koule (retardér, kořeny v lese) .. ono tažný je dodělávaný a je níž než normální tažný tak si myslím že to je normální ... Editováno: 28. Srpen 2019, autor: centris610 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.