Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Neco podobneho jsem chtel partnerce poridit do Fabie II., ale nemel jsem odvahu kvuli smazkam, protoze tyhle veci je lakaji.

Radio z Fabie III. jim v zadne zastavarne nevykoupi a to android radio je hodne podobne originalu, tak by je nemuselo lakat.

Nerad bych prisel o radio za 10 tis. :-(

@wirer to vypada hodne divne :D , ale funkcnost tam asi je. jestli se ti podari to video hod ho sem pls

@Kamil07 to cinske jak linkovals taky neni zrovna levne :( posilaji to z ciny nezapomen, takze dan+clo. ale jestli do neho pujdes postni pak zkusenosti prosim

ja to zatim resim BT adapterem a hranim pres mobil 

Upraveno od karlosx

wirer: Diky za video, jede v pohode.

karlosx: Dobra pripominka s tim clem + DPH.

Jsem zvykly, ze kdyz neco kupuju na Amazon.de, tak mi to chodi z Nemecka a tudiz bez cla + DPH, ale tim neni dano, ze je to stejny pripad.

Netusis kde zjistim odkud to prodejce odesila? Pokud mimo EU, tak bych se na to asi vykaslal, protoze pak uz by ta cena nebyla tak fajn :-)

Taky zatim hraju pres bluetooth adapter, ale neni to ono.

Koupil jsem sice nejaky uplne mini, ktery je stale zapnuty, takze odpada nepohodlne zapinani, ale co me stve je, ze nelze prepinat pisnicky na volantu/radiu, to me fakt sere.

Adapter pouzivam tento, kdyby se nekdo chtel inspirovat: https://m.ebay.com/itm/1PC-USB-Bluetooth-Dongle-Adapter-Wireless-Music-Stereo-3-5mm-Jack-Audio-Receiver-/202024908351?txnId=1676055249010

Upraveno od Kamil07

Mas pravdu, tak na to tim padem kaslu :-(

To v odkazu je bohuzel ohavne, to bych si radsi nechal zakladni radio.

Navic bez klasickeho ovladace hlasitosti bych si radio nikdy nekoupil.

Upraveno od Kamil07

no jo, nejak usetrit museli :(

je strasna skoda ze fabia III ma tak atypicky tvar radia, do spousty ostatnich koncernovych vozu existuji tuny aftermarket autoradii jen do trojkove fabie skoro nic krome ciny...

• 10 měsíců později...

Ahoj, vznesu dotaz. Chtěl bych si nechat dodělat repro do zadních dveří. Bude u rádia Blues fungovat kromě nastavení "štelování" "Levá"-"Pravá" také "Přední"-"Zadní" strana???? Díky.

951481566_Snmkaobrazovky(515).thumb.png.08926f68d6352e18283902dcddef1d30.png

dík, ale nie som. len som otvoril návod k rádiu

• 2 týdny později...

Radio Blues s kulatým displejem HW003 SW2751

(né to co má Citigo s možností DAB+ , které je tedy asi o něco lepší jak v Rapidu)

Našel jsem toto.

Skryté menu pod EXTRAS nevíte k čemu je dobré. Stačí déle podržet Extras a vybrat z nabídky UART = OFF-Receiver-System.

V návodu nic není.

Dále se dá nastavit přidržením Sound  

DIV:   O, S, P nebo D  (pomocí stláčení číslice 1)  a  T1 možnosti 1, 2, 1-2,1+2 (pomocí stláčení číslice 2)

Upraveno od Mira_A

• 4 měsíce později...

Blues ze zadu

IMG_20190904_163421.jpg

Upraveno od V100
Smazání příspěvku- špatne umístění

Dotaz na dodělání AUX vstupu u tohoto rádia z roku 2018. Kolíky na připojení zezadu jsou,jen nevím kam připojit zem konektoru. Jestli na AUX SHED nebo GND? Na displeji možnost AUX není, lze to kódováním upravit?

IMG_20190904_163430.jpg

Zem je GROUND zkráceně GND

To vím,ale jde mi o to jak správně zapojit konektor. AUX R je pravý kanál, AUX L je levý a třetí vodič od konektoru přijde kam? Na GND nebo AUX SHED(což je asi zkrátka SHIELD tedy stínění).

Díky za schema, připojeno mám. Bohužel AUX vstup na displeji nejde navolit (pouze USB a SD). Nevíte někdo jestli to půjde pomocí diagnostiky (snadno) dokodovat. Auto je z října 2018.

jednotka 5F - kodovanie - byte 8 - bit 4 zaškrtnúť. tak isto to bolo aj pri Swing+ čo som si dával do auta a AUX aktivovaný nemal

received_426776177946213.thumb.png.372a06097fe0b9df92c101054c0abbd5.png

Upraveno od wirer

• 1 měsíc později...

Kluci jak vypadaji vytahovaky na radio Blues?

Dekuji

T10057 přípravek na demontáž (rádio blues s kulatým displejem)

-1146597465-350452499.thumb.jpg.f5ed2eb4a537da717598dae2c1c1d3a2.jpg

€ 3,29 17%OFF | 12pcs/Set Auto Refit Car Companion Disassembled Tools Car DVD Player Trim Panel Dashboard Modified Free Shipping

https://s.click.aliexpress.com/e/CPxtgleg

Děkuji.

Budu měnit blues za swing, tak uvidíme.

P.S.

WIRER

Chlape, za tebe děkuju, jsi obrovský přínos. Stačí se podívat na tvé stránky , klobouk dolu takovým lidem.

Upraveno od octavia_66_tdi

Dik, robim co ma bavi. 

Jeden Swing bez bluetooth tu mam, leskle oba ramceky (striekane), biele podsvietenie. Mal prasknuty displej, "novy" ale zobrazuje divne farby

IMG_20190818_144212.thumb.jpg.be393cc9f8ec9d2542f2594bd16a73e7.jpg IMG_20190818_144101.thumb.jpg.612723c9a387f8bd772b44e1383920e0.jpg

Btw, ak niekto meni Blues za Swing, ktory este nebol montovany v aute a teda nema aktivnu ochranu komponentov, staci na quadlock konektore ten sivy konektor vytlacit smerom dozadu. Tym sa odpoji CAN linka. Sice nema info o aute, ale pripojena antena dokaze hrat, dokonca i USB. Jednu taku vymenu sme skusali asi 3 mesiace dozadu. Jazdit sa s tym da. Len potom nezabudnite v servise pri odblokovani ochrany komponentov spomenut odpojeny konektor! 

Rádio jsem sehnal, už je na cestě ke mě, chtěl jsem s BT (pak ještě dodělám mikrofon).

Díky za typ s konektorem. Jsem zvědav jak si s tím servis poradí, prý to ještě nedělal- značkový servis .

Kódování, kdyžtak udělám sám, jestli bude něco potřeba.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.