Kamil07 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Neco podobneho jsem chtel partnerce poridit do Fabie II., ale nemel jsem odvahu kvuli smazkam, protoze tyhle veci je lakaji. Radio z Fabie III. jim v zadne zastavarne nevykoupi a to android radio je hodne podobne originalu, tak by je nemuselo lakat. Nerad bych prisel o radio za 10 tis. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 (editace) @wirer to vypada hodne divne , ale funkcnost tam asi je. jestli se ti podari to video hod ho sem pls @Kamil07 to cinske jak linkovals taky neni zrovna levne posilaji to z ciny nezapomen, takze dan+clo. ale jestli do neho pujdes postni pak zkusenosti prosim ja to zatim resim BT adapterem a hranim pres mobil Editováno: 29. Červen 2018, autor: karlosx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 snáď to pobeží... video-1530002468.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 (editace) wirer: Diky za video, jede v pohode. karlosx: Dobra pripominka s tim clem + DPH. Jsem zvykly, ze kdyz neco kupuju na Amazon.de, tak mi to chodi z Nemecka a tudiz bez cla + DPH, ale tim neni dano, ze je to stejny pripad. Netusis kde zjistim odkud to prodejce odesila? Pokud mimo EU, tak bych se na to asi vykaslal, protoze pak uz by ta cena nebyla tak fajn :-) Taky zatim hraju pres bluetooth adapter, ale neni to ono. Koupil jsem sice nejaky uplne mini, ktery je stale zapnuty, takze odpada nepohodlne zapinani, ale co me stve je, ze nelze prepinat pisnicky na volantu/radiu, to me fakt sere. Adapter pouzivam tento, kdyby se nekdo chtel inspirovat: https://m.ebay.com/itm/1PC-USB-Bluetooth-Dongle-Adapter-Wireless-Music-Stereo-3-5mm-Jack-Audio-Receiver-/202024908351?txnId=1676055249010 Editováno: 29. Červen 2018, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 (editace) je to primo na te strance o klik dal: to co linkoval wirer tak vychazi s dani a clem na nejak odhadem 8 a pul: http://www.dx.com/cs/p/ownice-octa-core-9-android-6-0-car-dvd-player-gps-for-fabia-2015-2016-482120#.WzZeGNUzaHs je ale fakt ze tahle znacka je z cinskych radii jedina ktera ma nejake refence/recenze na youtube apod. cili je slusna sance ze bude OK Editováno: 29. Červen 2018, autor: karlosx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 (editace) Mas pravdu, tak na to tim padem kaslu :-( To v odkazu je bohuzel ohavne, to bych si radsi nechal zakladni radio. Navic bez klasickeho ovladace hlasitosti bych si radio nikdy nekoupil. Editováno: 29. Červen 2018, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 no jo, nejak usetrit museli je strasna skoda ze fabia III ma tak atypicky tvar radia, do spousty ostatnich koncernovych vozu existuji tuny aftermarket autoradii jen do trojkove fabie skoro nic krome ciny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Ahoj, vznesu dotaz. Chtěl bych si nechat dodělat repro do zadních dveří. Bude u rádia Blues fungovat kromě nastavení "štelování" "Levá"-"Pravá" také "Přední"-"Zadní" strana???? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 @wirer díky jsi nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 dík, ale nie som. len som otvoril návod k rádiu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira_A Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 (editace) Radio Blues s kulatým displejem HW003 SW2751 (né to co má Citigo s možností DAB+ , které je tedy asi o něco lepší jak v Rapidu) Našel jsem toto. Skryté menu pod EXTRAS nevíte k čemu je dobré. Stačí déle podržet Extras a vybrat z nabídky UART = OFF-Receiver-System. V návodu nic není. Dále se dá nastavit přidržením Sound DIV: O, S, P nebo D (pomocí stláčení číslice 1) a T1 možnosti 1, 2, 1-2,1+2 (pomocí stláčení číslice 2) Editováno: 29. Květen 2019, autor: Mira_A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V100 Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 (editace) Blues ze zadu Editováno: 16. Říjen 2019, autor: V100 Smazání příspěvku- špatne umístění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V100 Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 Dotaz na dodělání AUX vstupu u tohoto rádia z roku 2018. Kolíky na připojení zezadu jsou,jen nevím kam připojit zem konektoru. Jestli na AUX SHED nebo GND? Na displeji možnost AUX není, lze to kódováním upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 Zem je GROUND zkráceně GND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V100 Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 To vím,ale jde mi o to jak správně zapojit konektor. AUX R je pravý kanál, AUX L je levý a třetí vodič od konektoru přijde kam? Na GND nebo AUX SHED(což je asi zkrátka SHIELD tedy stínění). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 (editace) https://uloz.to/file/btV54WvzZG92/s0068120015-zakladni-vybava-6k0-6k2-od-cervence-2018-pdf https://uloz.to/file/Aq7xb2A9IF9v/s0068110015-zakladni-vybaveni-od-srpna-2014-pdf Tipujem to na pin 1, GND Editováno: 17. Říjen 2019, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V100 Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 Díky za schema, připojeno mám. Bohužel AUX vstup na displeji nejde navolit (pouze USB a SD). Nevíte někdo jestli to půjde pomocí diagnostiky (snadno) dokodovat. Auto je z října 2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 (editace) jednotka 5F - kodovanie - byte 8 - bit 4 zaškrtnúť. tak isto to bolo aj pri Swing+ čo som si dával do auta a AUX aktivovaný nemal Editováno: 17. Říjen 2019, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 Kluci jak vypadaji vytahovaky na radio Blues? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V100 Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 T10057 přípravek na demontáž (rádio blues s kulatým displejem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 € 3,29 17%OFF | 12pcs/Set Auto Refit Car Companion Disassembled Tools Car DVD Player Trim Panel Dashboard Modified Free Shipping https://s.click.aliexpress.com/e/CPxtgleg 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 (editace) Děkuji. Budu měnit blues za swing, tak uvidíme. P.S. WIRER Chlape, za tebe děkuju, jsi obrovský přínos. Stačí se podívat na tvé stránky , klobouk dolu takovým lidem. Editováno: 10. Prosinec 2019, autor: octavia_66_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Dik, robim co ma bavi. Jeden Swing bez bluetooth tu mam, leskle oba ramceky (striekane), biele podsvietenie. Mal prasknuty displej, "novy" ale zobrazuje divne farby Btw, ak niekto meni Blues za Swing, ktory este nebol montovany v aute a teda nema aktivnu ochranu komponentov, staci na quadlock konektore ten sivy konektor vytlacit smerom dozadu. Tym sa odpoji CAN linka. Sice nema info o aute, ale pripojena antena dokaze hrat, dokonca i USB. Jednu taku vymenu sme skusali asi 3 mesiace dozadu. Jazdit sa s tym da. Len potom nezabudnite v servise pri odblokovani ochrany komponentov spomenut odpojeny konektor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Rádio jsem sehnal, už je na cestě ke mě, chtěl jsem s BT (pak ještě dodělám mikrofon). Díky za typ s konektorem. Jsem zvědav jak si s tím servis poradí, prý to ještě nedělal- značkový servis . Kódování, kdyžtak udělám sám, jestli bude něco potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.