tim 35 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Dobře mu tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Koukám 100% profesionální opravy na všech frontách Kdyby ty auta mohly fackovat Je to uplně jendoduchý bez deformace čehokoliv vytáhnu altík do 10 minut když se budu snažit a 15 na pohodu.Co zkusit přemýšlet a chvíly koukat :)A pak zkusit povolit viskospojku? Jeden šroub se povolí a je to rychlejší než vylamovat žebra ohybat šroub a podobný prasárny. Jj 90 tis to už může byt total KO už sem jedno takový auto zažil kotva KO uhlíky nic moc. Prostě škoda pro ČR a španělský Valeo Tak dnes mi také odešel alternátor a musím uznat, že demontáž byla za 15 minut ... :-) Tento návod co je výše napsaný, doporučuji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornakmichal1990 Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Mám takový problem. Koupil sem superba 2.8 LPG, mam ho druhý den a dnes se mi na maxidotu objevilo DOBIJENI - MOTOR DO DILNY, a sviti červeně baterka. Radsi sem uz nikde nejel a zítra rano dojedu do nejblizsi dilny. Nemate s tímto někdo zkušenost? Jestli to muže byt i neco jineho nez spatny altik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Nejpravděpodobnějí Altík-uhlíky-překontrolovat( už jsou obroušený) , mění se to komplet, ten regulátor http://www.cc-autodily.cz/regulator-napeti-bosch-038903803ex?brand=SKODA&model=SUPERB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 (editace) Radši bych to rego nekupoval, ideální je rovnou vyndat altík ven, což jde na 2,8 dobře. Odnést ho přímo na repas. Ono je pěkný vyměnit jen rego, ale na repasu mají na altík stolici, komplet to zkontrolují a vymění co je potřeba. Ano, jak píše Casy, většinou odejdou uhlíky na regu, ale je lepší to vyndat a ať to udělá přímo firmička, která to dělá. Třeba tam budou potřeba vyměnit nějaké diody, nebo třeba i ložiska. Hlavně nevím jak u Vás, ale u nás je to levné a dělají to do 24hodin a za pěkný peníze. Jelikož mají odběry, tak i to rego bude levnější Určitě ale nejdříve zkotroluj kabely k altíku - ten tlustej co vede k akumulátoru to asi nebude, ale zkontroluj konektor s těma slabýma kabelama. Až pak ven Editováno: 12. Březen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Vyndat altík a udělat kompletní repas. Dělal jsem to nedávno. Tuším, že to bylo něco kolem 2.200,-Kč. Musel bych se přesně podívat. Je to napsané v mém vlákně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Jinak jaky maji ty 2.8ky altik? 120A nebo 140A? Jaka je jejich zivotnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornakmichal1990 Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Ten repas se zda jako nej volba, pokud vyjde do 2500 neni co resit, rego vyjde kolem 1000kč, tak to uz neni takova hruza... Musim zjistit kdo tu u nas kolem Ostravy tyhle repasy dela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Já mám 120A - 2.8 automat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 hornakmichal1990: až to zjistíš dej vědět tady co a jak sem do vlákna.Taky jsem od Ostravy tak ať mam kontakt kdyžtak :-) Jinak mam 1,9TDi a taky 120A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornakmichal1990 Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Takže pánové, altik je 120A, a odešel rotor, uhlíky a diodový mustek. Oprava vč. montáže 4100kč. Zítra si pro nho jedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Tak to bych nedal ani omylem. Za repas max 2.500 a za práci max 1 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Tak to uz je rozdil petikilo, ale je to dost, kolik stoji jetej altik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Vůbec takový prachy bych za to nedal, u nás to stojí stejně jako u Žraloků a to za dva a půl Ti ještě líbaj boty. Už jen tahle hovadina, že odešel rotor, uhlíky a diodový mustek - všechno najednou samozřejmě. To už zbývá akorát obal ne? , ten samozřejmě neodešel, protože je vidět. Někdo si zase pěkně namastil kaspu - hnus hnusů taková nehorázná cena. Vyfoť účet, musí tam být vidět komplet rozpis materiálu a kolik za práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Mě stál komplet repas 2.290,-Kč s dokladem. Byl urvaný celý rotor, tak jsem rovnou nechal vyměnit uhlíky, ložisko a nějaké drobnosti. Vyndání a namontování mi trvalo max 3 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornakmichal1990 Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Obvolal sem tady kolem ostravy snad 5 auto elektrikaru a nikdo nesel pod 4000kč, v připadě když pujde o nejhorsi variantu. Ten repas stal 3600kč, a za montáž si vzali 500kč. Kolem 11-12h si pro to jedu tak snad dostanu i nejakou fakturu s rozpisem. Samozrejme co se vymenilo vevnitr ve skutecnosti se asi nedozvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Kolego 4 tisice bych za to nedal. Jsi z F.M mas to asi 40 az 50 km do Slatiny je to kousek za Bilovcem hned prvni barak v obci bydli tam autoelekrikar a ten tyto veci dela na pockani a i se zarokou kolega tam nedavno byl a za vymenu uhliku a diody dal 600kc. Mel to za hodku i s kavou a pokecem Cus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 za tu cenu bys mel novej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 (editace) To sice měl, ale Starline. Jinak BOSCH kolem 8tis... Editováno: 15. Březen 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 treba tady - nemecka kvalita, dvouleta zaruka: http://www.cc-autodily.cz/alternator-120a-bosch-1_1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 No to mi ho vyndej!!! Velice pěkná cena, velice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 to nebude potreba ...ale jsem rad, ze se ti to libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornakmichal1990 Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Ted uz je mi to jedno když to uz to mam vymenene, potrebuju auto aby jezdilo a nemel jsem cas hledat kde to nekdo dela za pulku. Do budoucna ale uz budu vedet ze nekdo takovy je, a priste kdyz tohle budu nekdy resit tak vim co a jak Kazdopadne dekuji za nazory a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 (editace) Taky se mi to dnes rožlo, jen nemuzu nikoho v karvine najit. 4 sem obvolal nikdo to nedelal Cru servis bosch mi rekl ze miu to nemuze tak rict ze to muze byt 5,8 10 tisic takze mi auto stoji pred barakem... Editováno: 24. Červen 2013, autor: bazycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Mám dotaz..od volnoběžky mi létá rezavý prach..jakoby antuka a občas to i píská,čím to je? Vyměnit volnoběžku nebo i ložisko alternátoru? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.