Kobra1 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Zdravim kluci potrebuji poradit mam fabku 1.9 TDI a prezul sem z hliniku na disky a dnes sem citil takovy smrad od leveho zadniho kola a kdyz sem vylezl a sahnul na ten disk tak byl horky a ostatni ne podle meho asi pribrzduje rucni brzdu sem zatahlou nemel da se to nak povolit nebo mi nak poradte diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 No tak zhod kolo a mrkni v čem je problém. Pravděpodobně vytáhnout destičky, vyšroubovat třmen očistit,promazat vodící čepy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobra1 Vloženo 26. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 kluci jak se rozebira na fabii 1 na zadni kotoucove brzde trmen muzete mi to napsat postup nebo odkaz kde to najdu nikdy sem to nedelal a nerad bych neco znicil diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Mrkni do instalačních manuálů měl by tam být odkaz na stažení příručky- Fabia jak na to. Tam najdeš vše. Kdyby tam nebyl,zadej to do vyhledávače a určitě odkaz ke stažení najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 kluci jak se rozebira na fabii 1 na zadni kotoucove brzde trmen muzete mi to napsat postup nebo odkaz kde to najdu nikdy sem to nedelal a nerad bych neco znicil diky moc potrebuješ dva kľúče (13 a 15-ku vidlicový) ....neviem,ako si zručný ale ak si na to netrúfaš,tak to radšej daj niekomu urobiť..brzdy sú predsa len brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.