Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim kluci potrebuji poradit mam fabku 1.9 TDI a prezul sem z hliniku na disky a dnes sem citil takovy smrad od leveho zadniho kola a kdyz sem vylezl a sahnul na ten disk tak byl horky a ostatni ne podle meho asi pribrzduje rucni brzdu sem zatahlou nemel da se to nak povolit nebo mi nak poradte diky moc

Vloženo

kluci jak se rozebira na fabii 1 na zadni kotoucove brzde trmen muzete mi to napsat postup nebo odkaz kde to najdu nikdy sem to nedelal a nerad bych neco znicil diky moc

Vloženo

Mrkni do instalačních manuálů měl by tam být odkaz na stažení příručky- Fabia jak na to. Tam najdeš vše. Kdyby tam nebyl,zadej to do vyhledávače a určitě odkaz ke stažení najdeš.

Vloženo

kluci jak se rozebira na fabii 1 na zadni kotoucove brzde trmen muzete mi to napsat postup nebo odkaz kde to najdu nikdy sem to nedelal a nerad bych neco znicil diky moc

potrebuješ dva kľúče (13 a 15-ku vidlicový) ....neviem,ako si zručný ale ak si na to netrúfaš,tak to radšej daj niekomu urobiť..brzdy sú predsa len brzdy

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...