Drewie Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 (editace) Můžu objednat barevné popruhy na bezpečnostní pásy. Pořeba je cca 13m při změně 4 pásů, objednávané množství je 15m. Cena přeběžně 600 korun. (Závisí na počtu zájemců a poště) Při změně všech 5 navíjecích pásu je potřeba objednat metrů 20. Cena, opět přibližně, 800 korun - zavisí na zajmu. Ceny jsou pouze za materiál. Můžu zajistit i přešití pásu. Takto to vypadá pak v autě: Dotazy pište sem. V případě zájmu piště SZ. Editováno: 29. Říjen 2014, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Se hlásím !!!!! Červená, rudá jak trenky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Tak tohle mě hodně zaujalo už na sraze, jak jsi to pak přemotal? cena je za komplet pásy, tudíž i zadní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Si troufnu říci že doma to nepřemotal. Musí se to z délky nastříhat sešít a namotat do pouzdra pásu. A ještě tam myslím patří takový druk, aby ti zámek pásu neležel dole na podlaze. Vyjde to na všechna pásy včetně toho středního samonavíjecího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Jelikož už jsem laboroval jedny pásy tak vím že doma asi ne, proto se ptám, ono pak jezdit bez pasu než se to udělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Já si seženu jeden levý do mého auta navíc a pak budu jezdit s ním a bez plastů než se to předělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 13m je pořeba na 4 pásy. Já ten popruh doprostřed nechával černý a nezapočetl ho. Zbylé dva metry v pohodě stačí na prostřední dvoubodový pás, nestačí ovšem na tříbodový. (člověk by se připoutal, ale na dětskou sedačku by to nemuselo stačit.) Objednací jednotka je 5m, tak se bude muset objednat 20m, při šití i prostředního navíjecího pásu. Upravím ten úvodní příspěvek @Libor: pokud má člověk dvě auta a rozumnou manželku, tak se bez pásu ani jezdit nemusí. Navíc si nedokážu představit, že bych jezdil bez pásu. Jinak dělal to člověk, na které jsi mi dával kontakt Ono přešít pás je něco jiného, než ho opravit po nehodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Ok raději bych si vzal tedy o 5m víc. Červená Rudá !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 (editace) No to je jasné že je to něco jiného, ale světe div se, ty červené pásy obě jezdí Každopádně u mě je problém že nemám druhé auto, takže je takové dost nepraktické, musel bych to z auta vyndat, spolu s pásem co je vzadu 3bod a nějak zaslat, no a vyřešit to zatím jen jedním levým. Jak dlouho to trvalo? A na kolik vyjde přešití? Jestli to dobře chápu tak stající pás se dole seřízne a místo toho se našije nový, barevný ne? Editováno: 30. Říjen 2014, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 pokud má člověk dvě auta a rozumnou manželku, tak se bez pásu ani jezdit nemusí. To mi chceš říct, že vemeš doma šicí stroj a spíchneš si to sám?? Bych těm nitím moc nevěřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 (editace) Luďo, myslím že myslel že mu to druhé auto půjčí!!! Budu pořizovat jeden levý pás bez elektriky pro sebe. Tak by si ho mohl pak někdo půjčit kdyby potřeboval. Editováno: 30. Říjen 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Kdyžtak bych si ho od tebe pak zapůjčil Uvidím co to vyjde celkem cenově a podle toho se pozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Ten pás zatím sháním, ale pak se klidně domluvíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 No já mám originál červený a vypadá to v černým interiéru dobře ale nějaký přešívaný toho bych se bál. Měli jsme na Wartburgu 1000 originál pásy od roku 1965 a ty byly přeložený a sešitý aby se při nárazu švy postupně páraly. Joo měli jsme ho 30 let a nikdy nezradil už by mu bylo 50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 30. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Původní pás se odpáře a navlíkne nový barevný a zas sešije - je v jednom kuse. Doma by to šlo možná také udělat s dobrým a silným šicím strojem a hodně drahou jehlou, ale stěží "obyčejný" člověk sežene nit na pásy. No vlasně možná sežene, ale mimimální odebrané množství bude tak 10 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Můžu objednat barevné popruhy na bezpečnostní pásy. Doufám, že to šijí Vietnamci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 8. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Nene, popruhy jsou vyrobeny v UK. Jinak net je plnej pásů, co se vyrábějí v Číně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.