mmazalek Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Zdravím, potřeboval bych radu od zde zkušenějších. Vlastním octavii RV 97 1,8 20V Odešlo mi čerpadlo ABS, v elektrice a pod chyba zřejmně není, mám proměřěno. Mám jednotku 1J0 614 217 A, která podporuje ABS,EDS. a je na ní vadné čerpadlo . chtěl bych se zeptat zda mám shánět stejnou, nebo si můžu sehnat jednotku ABS s EDS a ASR, popřípadě jakou jednotku(číslo) bych měl shánět aby to pasovalo na konektor a dělalo co má? Děkuji za odpovědi od zkušenějších:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmazalek Vloženo 5. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Vidím, že se nikdo nemá k odpovědi. Na ABS jsem podle dílenské příručky zkoušel co dělá a nedělá,poměřil konektor a celkově vedení k a od ABS a skončil jsem u zapnutí čerpadla na externí zdroj a čerpadlo se normálně rozběhlo, tudíž je vadná řídící jednotka, konkrétně asi nějaké relé které nesepne. Jednotka komunikuje, když odpojím u kola čidla tak je ihned hlásí atd... Test akčních členů mi nedovolí udělat, pokud jednotku odpojím a nechám ji chvíli a pak po zapojení ihned udělám test akčních členů tak chyba vyběhne, poté již opět akční členy nejsou dostupné. Stačil by mi i nějaký seznam jednotek s jejich čísly a co která jednotka umí, hledal jsem a nenašel. Je vůbec možnost si koupit jednotku která umí více než ABS,EDS (originál) aniž bych musel dělat nějaké úpravy na autě,krom kodování jednotky a pod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Passta Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Kontroloval jsi pojistku od čerpadla? je v pojistkovce na baterce, někdy pohledem vypadá dobře, dokonce i proměřením mezi kontakty, ale může se stát že je prasklá, a na pohled to není vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmazalek Vloženo 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Ano, po pročtení zdejších fór a témat, jsem právě touto pojistkou začal, jelikož byly lehce zoxidované tak jsem pojistky vytáhl, očistil je i jejich uložení a vrátil nazpět. Bohužel bez výsledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Passta Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Tak ji zkus vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmazalek Vloženo 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Tak vyměněno, z práce jak jsem jel tak jsem se stavil ve škodovce a vyměnil jsem všechny pojistky , tu co je uvnitř interieru, i obě co jsou u baterky Bez úspěchu Ale děkuji za snahu a rady, jsem vám vďečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Passta Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Víš číslo chyby co ti to píše? napiš to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmazalek Vloženo 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Píše to toto. Adresa 03 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 1J0 907 379 A Komponent: ABS/EDS ITTAE 20 GI V00 Kódování: 03604 Opravna #: WSC 33325 1 Nalezeny chyby: 01276 - Hydraulicke cerpadlo ABS (V64) 16-00 - signal mimo toleranci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmazalek Vloženo 19. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Vím že už je to mrtvé téma, ale kdyby se náhodou někdo setkal se stejným problémem, tak byl studený spoj na plošňáku u napájení motoru ABS jednotky, stačilo rozebrat, očistit, odsát starý cín, dát nový a pořádně zapájet, celý dekl pořádně zalepit těsnícím tmelem a dát zpět do auta :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.