Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim všechny ;)

nevíte prosimvás, jak co nejlépe vyjmout přední emblém škodovky z masky ?

A ještě kde by se dal sehnat ještě jeden :)

předem dík za odpovědi ;)

:skoda:

ja ho vypacil sroubovakem, jehoz konec jsem obalil a "podpiral" papirovym kapesnikem, abych si neposkrabal ten chrom okolo.

novej znak je samolepici, sehnat se da nejspis v kazdym autorizovanym servisu i v jinejch prodejnach ND...

• Autor
ja ho vypacil sroubovakem, jehoz konec jsem obalil a "podpiral" papirovym kapesnikem, abych si neposkrabal ten chrom okolo.

novej znak je samolepici, sehnat se da nejspis v kazdym autorizovanym servisu i v jinejch prodejnach ND...

díky moc, docela se bojim abych si to celý okolo nevyrejpal :D

díky moc, docela se bojim abych si to celý okolo nevyrejpal :D

A preco neotvoris kapotu a ho tak nevytlacis ?? ;)

Koupit se da TADY

kde jste na to kluci dosli ze zrovna tento obchod??ja bydlim kousek od toho obchodu a netusil sem,ze taky prodava nejaky znaky ;) jestli jste nekdo pobliz Bystrice pod Hostýnem tak napiste,udelame nejaky maly srazek B)

• Autor
Koupit se da TADY

Kully: teď jen kterej z nich vybrat :p

V/// RS: musim se přiznat že sem na to ze spodku ani nekoukal, myslel sem že to neni ani vidět ze spodní strany :)

ze spodu ho nevytlacis, sundaval jsem jak predni znak tak i z 5. dveri a jde to pekne blbe ;) novy znak ve Skodovce cca 300 :disgust:

Koupit se da TADY

Kully: teď jen kterej z nich vybrat :p

V/// RS: musim se přiznat že sem na to ze spodku ani nekoukal, myslel sem že to neni ani vidět ze spodní strany :)

no vidis tak ho skus vytlacit umna ide bez problemou ;):p bobik ide to na 5tych dverach neviem ale z predu bez problemou -_-

ja ho kupoval v praze..tady:

www.autodilykrc.cz

a myslim, ze stal max tak 150,-..snad nekecam :)

Upraveno od Rabbyt

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.