Publikováno Září 10, 200619 r Zdravim všechny nevíte prosimvás, jak co nejlépe vyjmout přední emblém škodovky z masky ? A ještě kde by se dal sehnat ještě jeden předem dík za odpovědi
Září 10, 200619 r ja ho vypacil sroubovakem, jehoz konec jsem obalil a "podpiral" papirovym kapesnikem, abych si neposkrabal ten chrom okolo. novej znak je samolepici, sehnat se da nejspis v kazdym autorizovanym servisu i v jinejch prodejnach ND...
Září 10, 200619 r Autor ja ho vypacil sroubovakem, jehoz konec jsem obalil a "podpiral" papirovym kapesnikem, abych si neposkrabal ten chrom okolo.novej znak je samolepici, sehnat se da nejspis v kazdym autorizovanym servisu i v jinejch prodejnach ND... díky moc, docela se bojim abych si to celý okolo nevyrejpal
Září 10, 200619 r ja ho vypacil sroubovakem, jehoz konec jsem obalil a "podpiral" papirovym kapesnikem, abych si neposkrabal ten chrom okolo.novej znak je samolepici, sehnat se da nejspis v kazdym autorizovanym servisu i v jinejch prodejnach ND... díky moc, docela se bojim abych si to celý okolo nevyrejpal A preco neotvoris kapotu a ho tak nevytlacis ??
Září 10, 200619 r kde jste na to kluci dosli ze zrovna tento obchod??ja bydlim kousek od toho obchodu a netusil sem,ze taky prodava nejaky znaky jestli jste nekdo pobliz Bystrice pod Hostýnem tak napiste,udelame nejaky maly srazek
Září 10, 200619 r Autor Koupit se da TADY Kully: teď jen kterej z nich vybrat V/// RS: musim se přiznat že sem na to ze spodku ani nekoukal, myslel sem že to neni ani vidět ze spodní strany
Září 10, 200619 r ze spodu ho nevytlacis, sundaval jsem jak predni znak tak i z 5. dveri a jde to pekne blbe novy znak ve Skodovce cca 300
Září 10, 200619 r Koupit se da TADY Kully: teď jen kterej z nich vybrat V/// RS: musim se přiznat že sem na to ze spodku ani nekoukal, myslel sem že to neni ani vidět ze spodní strany no vidis tak ho skus vytlacit umna ide bez problemou bobik ide to na 5tych dverach neviem ale z predu bez problemou
Září 10, 200619 r ja ho kupoval v praze..tady: www.autodilykrc.cz a myslim, ze stal max tak 150,-..snad nekecam Upraveno Září 10, 200619 r od Rabbyt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.