Dani9l Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Zdravim, potrebuji poradit chci si udelat ladak na II fabii combi 1.2 -Jake jsou vyhody a nevyhody, zdali mate nejake zkusenosti- spotreba, hlucnost(kdybych s tim jel napr. do Nemecka či Rakouska meli s tim policajti nejaky problem), "pridani vykonu" dekuji, odkaz na vyfuky je zde http://www.spei.cz/eshop/vyfuky Editováno: 10. Listopad 2014, autor: Dani9l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Na jakou 1.2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-roomster Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Do Rakouska a Švýcarska bych s otevřeným laďákem, navíc případně bez homologace, nejel. Němci jsou možná tolerantnější, ale ani tam bych nejel Editováno: 10. Listopad 2014, autor: skoda-roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dani9l Vloženo 11. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 jozzi: 51kw + chiptuning STANDART na 57kw skoda-roomster: dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 šlo mi jestli jde o htp nebo tsi ale vidim že maš htp takže pokud jde o zvyšeni vykonu tak při laufu nepoznaš rozdil , zvuk to bude mit no , neco mezi traktorem a fichtlem ...odskoušeno na sobě jsem rad že mam zase origo plus koncovku, alespon nedelam na městě ostudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 (editace) Měl jsem na FI combi 1,2 layting a mohu jen doporučit, nikdo nepoznal co v tom mám za motor a zvuk perfektní. Editováno: 11. Listopad 2014, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Možná mám někde i video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Možna mam někde i video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dani9l Vloženo 11. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Kazdopadne hoši, dnes jsem volal do toho servisu, na spotrebe to znat pry nebude, zalezi pouze na stylu jizdy cloveka- pri mensim obsahu motoru, co se tyce zvuku bude spise brnet nic moc extra- vsimnou si toho lide co kolem nich projedete nebo lidi v aute bez pusteneho autoradia, vykon znat tolik nebude i jak psal kolega jozzi, jinak to ma homologaci, takze v Nemecku a Rakousku MA to byt bezproblemove jezdeni . jozzi: Ano je to HTP .)) Jinak taky dekuji za info Woody: diky za doporuceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dani9l Vloženo 11. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Woody Je moc pekna, presne tenhle vyfuk se mi libi nebo kulaty natoceny smerem nahoru .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Dodnes mě mrzi, že šla z domu Tady video, sice zvuk nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dani9l Vloženo 11. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Woody: ty jo to sis pekne zalyzoval koukam .) Jak to, ze musela jit pryc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Přišel nový model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartagena Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Soieta,celonerez,sympatický zvuk,homologace E8 vč.papírů...bez problémů..brzy bude už na třetím autě k naprosté spokojenosti. Divím se,že tady nikdo ze Škodovkářů ji nezmínil (Soieta dokonce kdysi dodávala Škodovce výfuky,které pak Škoda balila do kartonů jako "Skoda Original Teile") ...svého času ještě v dobách dřevního NEinternetu jsem ho kupoval na Feldu ve Škodovce na Jarově za šílených 6500,- . Dneska jsou ceny naštěstí úplně jinde..a ten výfuk přežije auto. Jinak vřele doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.