LadaT Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Měnil jste už někdo palivový filtr? Jak je to náročný? V servisníc úkonech se to nikde nezmiňuje ale už mám 310tkm tak myslím že by mohl mít nárok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Nemělo by to být vůbec složité. V údržbě je opravdu zmínka jen o paliváku pro diesel. Tak jako tak si ho nech vyměnit, po těch km na to má právo.My ho nechali měnit u 3.6ky po asi 40 tis. km :-D (ale to spíš z důvodu stáří, ne km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 12. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 (editace) Děkuju a byla znatelná nějaká změna po výměně? Prijde mi ze bude ucpany protoze jsem pujcil auto kamaradovi a ten vyjel nadrz uplne do sucha az se auto zastavilo a od ty doby ma takovy divny chod ale diagnostika nic Editováno: 12. Listopad 2014, autor: LadaT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 1K0201051K 6,6BARU , mení sa to v poho len niekedy odistiť tie plastové poistky je umenie ,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Po výměně žádná změna, my ho ale nechávali měnit pouze z důvodu, že tam byl od 2008 (pouze preventivně) a když už bylo auto v servisu na výměně náplní a filtrů, tak jsme nechali udělat i tento filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.