Přejít na obsah

Vadný kloub na poloose 1.2 HTP

tex

Doporučené příspěvky

Dobrý večer,

prosím, zda by mě někdo mohl poradit na co  se mám připravit:

normálně jsem zaparkoval na parkovišti a při odjezdu jsem zařadil zpátečku, kousek jsem vycouval a když jsem chtěl zařadit 1, tak sice zařazeno bylo, ale auto se ani nehlo. Po zařazení zpátečky stejná situace. Po odtlačení cca 5 metrů jsem normálně zařadil a odjel. Po asi 5 km se situace opakovala.

Zařazeno mám, slyším  že se něco u motoru otáčí (podobný zvuk jako, když se nezařadí nadoraz), ale auto se nerozjede. Zkoušel jsem s autem hýbat dopředu a zpět, ale situace je stejná. Zařadit se dá, ale auto stojí. Rychlost je možné při běžícím motoru zařadit i bez spojky.

Samo, že auto půjde do servisu, ale pokud někdo tuší o co se jedná, prosím o radu.

Dík

Tex

Fabia 1.2 HTP - nájezd 125 000, spojka(asi) původní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mechanik říkal, že se rozpadl kloub na poloose. Je vyměněna i manžeta. Taky nechápu , že se to neprojevovalo a rovnou to odešlo.

Co ale nechápu je to, že když se mě to stalo při odjezdu z parkoviště a zůstal jsem viset na silnici, tak po odtlačení cca 5 metrů auto začalo normálně fungovat. Ujel jsem 1 km a zkoušel několik prudkých rozjezdu dopředu i dozadu - a vše O.K. Ovšem po asi 4 km to exlo úplně.

Tex

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...