Rapid MR 2016 - Stránka 5 - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Rapid MR 2016

Dix1

Doporučené příspěvky

V 16. 4. 2015 na 12:11, Pawouk napsal:

V čem je změna? Najdi si Učební pomůcky v sekci Ostatní u OIII. Tam máš popis motorů EA211. Se současnými motory EA111 1.2 TSI v Rapidu to nemá (kromě názvu) nic společného.

Nehovoril som o 1.2 tsi ale 115k 1.6 tdi. Učebné pomôcky od Octavie su mi na....keďže v O3 ako si si dozaista všimol má ten motor iný výkon - a práve to ma zaujímalo či je ten rozdiel medzi verziami len " softvérový " ako napr. v 2.0 tdi 110k vs 140k alebo aj hardwerový , keďže v rapide malo napr turbo aj po chiptuningu strop niekde pri 140 ps. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chápu dobře, že rozdíl mezi starou 77kw a novou 81kw je 26 000?? Tedy 328 900 vs 354 900?

EDIT: Jinak Fresh už se podle nového ceníku nedělí na Active, Ambition a Elegance, nýbrž tvoří samostatnou akční kategorii výbavy. Při srovnání se stávající Fresh Ambition je pak rozdílem nové rádio http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionImages/skoda-auto/modely/nova-octavia/novy/technologie/octavia-technology-infotainment-10.jpg , dále LED potkávačky, Apple konektivita, ale naopak SunSet je za 5200 a taky si připlatíte 200 za schránku a háčky na tašky v zavazadlovém prostoru...

Já jsem teda dost na rozpacích... určite přibyla spousta nových věcí, které budeme závidět, ale ta cena se dost posunula... Zkoušel jsem si stejnou konfiguraci a nově by mě to vyšlo minimálně o 30 000 víc :-(

Editováno: , autor: toldi
Odkaz ke komentáři

Podle nového ceníku stojí Rapid Ambition Fresh s 1,2 TSI 81 kW 349 900 kč :) oproti staré verzi to má navíc:

- nastavitelnou sedačku spolujezdce

- 3. hlavová opěrka vzadu

- Start/stop

- sítě v kufru (a ty další kravinky v kufru)

- Swing s Apple konektorem

Ale nemá zas třeba Sunset :)

Editováno: , autor: mc2uba
Odkaz ke komentáři

A ještě jedna věc. Nevím jak si mám vyložit poznámku pod čarou u modelu Fresh a EmotionPlus: "Akční nabídka je platná pouze s financováním ŠKODA Finance od ŠkoFINu s možností Cashback." O jiných možnostech nebo cenách není ani zmínka. To znamená, že bez ŠkoFINu už Fresh nepůjde pořídit?? Opravte mě někdo, ale na mě to působí tak, že škodovka využila této obměny k nenápadnému narovnání cen, které byly 2 roky drženy dole díky modelu Fresh. Možná proto si taky u nás dávali s ceníky a konfiguracemi MR2016 tak na čas ve srovnání s okolními zeměmi.

Editováno: , autor: toldi
Odkaz ke komentáři

Další zatím vypozorované rozdíly (pozor, stále se nemusí se jednat o finální provedení, vycházím z aktuálních změn v konfigurátoru): lehce předělaný Climatronic (jiná tlačítka, lesklý povrch viz nová Fabia); v základu rádio z Fabie s malým kulatým displejem, ve vyšších výbavách nový Swing s barevným displejem; zvláštní pak je, že ve výbavě Ambition chybí lišta na palubovce...

Odkaz ke komentáři

Nechci nic říkat, ale Fresh byl vždycky podmíněný financováním od Škofinu :) v hotovosti si člověk Fresh koupit nemohl :) ale byla tam možnost, že když jsi zaplatil tuším 75% ceny a zbytek na splátky, tak to bylo nez navýšení :)

EDIT: takže ta cena v tom ceníku a pokud si to vezmu přes Škofin, tak dostanu ještě dodatečnou slevu 30 000 kč? Nebo je to cena už po slevě od Škofinu? :D nějak to z toho vůbec nechápu :)

Odkaz ke komentáři

mc2uba: jazzleba má pravdu, já taky kupoval Fresh bez Škofinu. Jinak v tom posledním ceníku, na který jsem dával odkaz, je normální cena a pod tím i "akční" cena s 30 000 slevou od Škofinu. Tedy úplně nejlevnější Fresh stojí 333 900 normálně nebo 303 900 se Škofinem

Odkaz ke komentáři

Fresh byl u liftu cca od 01/2013 do 04/2015 a mohl jsi rapida LB s vybavou Fresh zaplatit v hotovosti nebo přes Škofin. U Spacebacka byl od začátku Fresh podmíněn financováním přes Škofin. Nyní Fresh viz aktuální ceníky.

Odkaz ke komentáři

V 21. 4. 2015 na 15:50, lubinob napsal:

ak som to dobre pochopil tak aj 1,2TSI 66kW bude možný s DSG? alebo to len omylom skopírovali z TDI motorov.... 

Je to tak i v oficiálním ceníku je slabší verze TSI 66kW,  jak s manuální převodovkou tak také s AP.

Odkaz ke komentáři

Byly problémy, systém škodovky ještě není doladění, o financování u Škofinu ani nemluvě, tam o nových modelech vůbec ještě nevědí :) prodejkyně se na MR2016 zaškolovala včera a ještě se na to nestihla pořádně podívat, tak jsme to tam trochu lovili, ale nakonec je tam vše, co jsme chtěli :)

Zvláštní třeba bylo, že ani v nové dokumentaci k MR2016 nebyly fotky těch černých R16 ROCK :) takže nám jen ukázala klasické ROCK a řekla "představte si je v černé" :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...