Josef Plha Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Zdravím měl bych prosbu zda někdo neví co s tím a zda je možné ještě dojet do servisu. Ted k věci jedná se o kontrolku tlaku oleje, která se při otočení klíčkem do druhého stupně rozbliká hlásí chybu a at se okamžitě vypne motor, po chvilce zhasne při nastartování se již už nerozsvítí. Neví někdo v čem by mohla být chyba, auto bylo dnes v servise, kde chybu vymazali tak vydrželo to dvě nastartování poté auto stálo asi tři hodiny a hlásí to zase. Prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 A co tam bylo za chybu (případně její číslo) náhodou nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 kod motora CDAA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Plha Vloženo 20. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 kod chyby netuším jen vím že ten automechanik to vymazal, tak jsem ze servisu odjel vše v pohodě poté dojedu domů auto sem nechal chvíli stát a asi po hodině jsem to šel vyzkoušet tak to hlásilo jednou a když jsem klíček vytáhl a zkusil to znova tak to bylo najednou ok. a dnes ráno jsem chtěl odjet a již chybu hlásilo pokaždé zkoušel jsem auto zamknout a znovu odemknout a nic, třikrát pípne a poté zmizí z maxidotu a jeví se to jako by bylo vše OK. Jinak je to CDAA, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 tak to daj znova na diagnostiku ...buď si nechaj vytlačiť protokol,alebo si to odfoť a potom to hoď sem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Plha Vloženo 20. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Zítra to tam vezu tak potom dám vědět, v servise jinak byla prováděna výměna těsnění někde u chlazení oleje, také nový filtr, Tak si myslím zda náhodou neudělali někde chybu. Jinak s autem jsem dnes najel cca 5km a během jízdy nic, teplota vše se drželo jak má. Jen nechci riskovat zníčení motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 pred touto chybou s tlakom oleja ti menili olej aj s filtrom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Plha Vloženo 21. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Olej vypustili a filtr je nový, protože ten co tam byl před tím asi měsíc automechanik zničil. Zde je video :https://www.youtube.com/watch?v=-j-6ZWJ8eDA&feature=youtu.be Které jsem pořídil dnes ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Plha Vloženo 21. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Jinak oleje je tam akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvyyy Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Mel jsem podobný problém u mé audi a2 1.4 TDI ... při malých otáčkách se rozblikala červená kontrolka olejnicky... Mohl za to filtr... I když byl novy tak byl špatný ... Počítač psal malý tlak oleje ... Po výměně vše facha jak ma ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.