Jump to content

Chyba tlaku oleje

Josef Plha

Recommended Posts

Zdravím měl bych prosbu zda někdo neví co s tím a zda je možné ještě dojet do servisu. Ted k věci jedná se o kontrolku tlaku oleje, která se při otočení klíčkem do druhého stupně rozbliká hlásí chybu a at se okamžitě vypne motor, po chvilce zhasne při nastartování se již už nerozsvítí. Neví někdo v čem by mohla být chyba, auto bylo dnes v servise, kde chybu vymazali tak vydrželo to dvě nastartování poté auto stálo asi tři hodiny a hlásí to zase. Prosím o radu 

kod chyby netuším jen vím že ten automechanik to vymazal, tak jsem ze servisu odjel vše v pohodě poté dojedu domů auto sem nechal chvíli stát a asi po hodině jsem to šel vyzkoušet tak to hlásilo jednou a když jsem klíček vytáhl a zkusil to znova tak to bylo najednou ok. a dnes ráno jsem chtěl odjet a již chybu hlásilo pokaždé zkoušel jsem auto zamknout a znovu odemknout a nic, třikrát pípne a poté zmizí z maxidotu a jeví se to jako by bylo vše OK.  Jinak je to CDAA, 

Zítra to tam vezu tak potom dám vědět, v servise jinak byla prováděna výměna těsnění někde u chlazení oleje, také nový filtr, Tak si myslím zda náhodou neudělali někde chybu. Jinak s autem jsem dnes najel cca 5km a během jízdy nic, teplota vše se drželo jak má. Jen nechci riskovat zníčení motoru