TomASS! Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 To je moc pekny! A cena? Jinak presne tyhle paskvily passaty tam jezdi(je to kastle ze supa jakoby a svetla a maska predni z novyho passatta a zadni svetla taky), jsem to videl a uplne jsem cumel, nebo tam jezdi taky citroen 206 ...z cehoz jsem taky nechapal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Tome asi hodne zalezi co od toho chces a co si slibujes design je hezkej no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Koupil jsme taky toho pioneera co má Random a jsem maximálně spokojený - můžu doporučit. Jen je otázka jak dlouho potrvá, než mi ho někdo ukradne.... Treba si vyrobit tzv. "proti fetacku" krytku. V aute se pak zda ze mas diru a necim si ju zacpal, resp. zakryl. Skusim spravit foto. Je to cisto len psychologicky efekt, fetaci sa dost casto pozeraju na antenu, podla nej rozhoznaju ci mas alebo nemas navi a pak idu na vec. chvalabohu toto je len "obycajne" radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Nevíte někdo, jak bude složité tam hrknout toto ze SUPII? bude to komunikovat, nebo to SUPI 2004 místo DX nedám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 To je nesmysl, rádio ze Supa II má jiný tvar (lichoběžníkový), zatímco Sup I má klasickou obdélníkovou 2 DIN díru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 (editace) já jsem svoje DX neměl venku, ale přišlo mi, že ta zadní krabička je stejná jako u dx. To, že je předek jinačí mi nevadí, frézka to upraví :-) Jde mi o techniku propojení, montáž a usazení je pro mne hračka, to je modelařina. :-) Editováno: 3. Srpen 2010, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Někdo tady dával radio z tuarega trochu ho seříízl a ok ono to z tuarega mělo jiný tvar tak tam lo líp zařezat zrovna včera jsem to tema hledal a nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 já jsem svoje DX neměl, ale přišlo mi, že ta zadní krabička je stejná jako u dx. To, že je předek jinačí mi nevadí, frézka to upraví :-) Jde mi o techniku propojení, montáž a usazení je pro mne hračka, to je modelařina. :-) Když se podíváš na tu fotku, co jsi sem sám dával, tak opravdu nevím, jak bys chtěl boky seříznout, aby ti i nadále fungovala tlačítka a nevypadalo to na pozvracení. Ale proti gustu žádný dišputát, to je fakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Hoši řešíte umístění, já potřebuji pořešit zapojení!!! ... každej čudlík se dá dát úplně někam jinam!! V supovi je dost místa, neboj Přivedl jsi mne na myšlenku, si ten panel nechat udělat celý nový a napáchat si tam jak budu potřebovat, děkuji Merku Řešit to budu ale až po zjištění možnosti zapojení. Uvidíme, co mi na to řekne Cosby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreambush Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 Zdravím, zavžuji nákup autorádia CLARION CX609E http://www.clarion.com/cz/cs/products/2010/audio/source_unit/2din/CX609E/cz-cs-product-pf_1259412064109.html chtěl jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti? Taky by mě po přečtení fóra zajímalo jak to je s instalací 2 DIN rádia. Co je k tomu třeba za adaptér, musí být na Supa nebo stačí nějaký univerzální? Díky za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Zdravím Vás, tak včera jsem poprvé poznal, jak se jezdí bez rádia a s rozbitým sklem ...Hnus ..!! Jinak se teda chystám koupit nové 2DIN rádio a chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti se zapojením a montáží neorigo. rádií, třeba s: http://www.elektrocr.cz/product/av-system-do-auta-pioneer-avh-3200-bt , Hlavně mně zajímá napojení na stávající kabely. Před tím jsem měl klasickou DX navigaci. Díky za veškeré rady a námitky ... :-):-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 (editace) Tak trošku oživíme a vzneseme malý dotaz. Čas DX nadešel - mapy končí, s iPhonem si to nepokecá, s mp3 už vůbec ne a chodit pořád do kufru mne přestalo bavit. Takže: Prosím o doporučení nějakého 2DINu - není nutná navigace, tu zvládne iPhone. Jde o přehrávání MP3 a rádia - pokud to dá avi budu rád, dvb-t není podmínkou. Rozlišení při avi alespoň 800x480. Design není prioritou. Jde o ovládání, uživatelské rozhraní a funkčnost onoho zařízení. ( pokud by něco fungovalo s ovládáním na volantu budu rád.) Velice děkuji všem za postřehy nebo uživatelské zkušenosti. Sám jsem trochu pátral a v zajímavé cenové relaci kolem 10 000 kč jsem našel toto: http://autoradia.sbazar.cz/2-din-hd-lcd-wifi-gps-dvd-pip-usb-bt-ipod-kromeriz-o5752608.html ... s wifi http://audio-video-foto.hyperinzerce.cz/autoradia/inzerat/3316891-2din-hd-lcd-gps-pip-dvd-dvb-t-usb-aux-nabidka-kromeriz/ http://audio-video-foto.hyperinzerce.cz/autoradia/inzerat/4489478-luxusni-2din-dvd-autoradio-s-gps-dvb-t-pip-bt--nove-nabidka/ .. nekdo nejakou zkušenost? Editováno: 20. Červen 2011, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 A nema niekto skusenost s tymto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 (editace) Alebo tymto co je nieco podobne len novší model A nasiel som k tomu aj video 2 din.bmp Editováno: 3. Září 2011, autor: harmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renie87 Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Alebo tymto co je nieco podobne len novší model Plánuju zrovna toto rádio zakoupit, máte s ním někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Tak som ho dnes objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mili9 Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Zdravim lidi...poohlizim se po nejakem 2din autoradiu co bude pasovat do supiku a nasel sem toto http://www.ahifi.cz/...ony-xav-60.html a chci se zeptat jestli bude komunikovat maxi dotem a popripade i s multifunkcnim volantem.? jestli mate nejakou zkusenost? a jaka je viditelnost na obrazovku ze sedacky kdyz monitor bude mit pevnej uhel ... docetl jsem se zde na foru ze se sony by komunikace nemela byt problem . dekuji za kazdy postreh popripade nejake doporuceni. Plus minus do 10tis. a aby k tomu slo napojit subik a zesik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Tak som ho dnes objednal. Tak dnes uz aj doslo. Doobjednal som k nemu este antenu DVB-T +20 dB. Ked ho napojim dodam neake video a foto. Ale je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Tak som ho dnes objednal. Co je to zač nějaké info nebo odkaz by neškodil diky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 http://audiosources.net/viewproduct.asp?id=1053 Nemam teraz vela casu ale aspon zakladne postrehy. -prehrava to skoro vsetko od videa po audio -SD kartu mi to potiahlo bez problemov 16 GB a USB 32 GB bez problemov , ze pojde aj 64 ale neskusal som -Navi je IGO Amigo procesor stiha v pohode aj v 3D. Nabeh do 8 sekund. Mapy su akualne asi s pred pol roka cca. - Bluetooth spolupracuje aspon s Nokiou bezproblemovo zvuk je cisty a mikrofon chyta pekne na standartnu uroven hlasu za volantom -Radio Pekna citlivost -DVB-T ide bez problemovo samozrejme podla toho kde je aky signal /Ja som od vysielaca vzdialeny cca 20 km ale v kopcovom terene je to este v plienkach aspon na vychode Slabo palia z vysielaca. Pribalena antena na DVB-T s dobrym pokrytim by mala slapat akurat ma jednu chybu ma ze koncovka je SMA lebo je tam tenky kabel .Na klasicky koaxial ako ide do telky s klasickou koax. koncovkou som mal lepsi prijem ako s touto antenov ktoru som doobjednavol s netu http://www.fusion.sk/katalog/product/22334/ Telka je v mojom pripade dost podstatna dufaz ze sa kvalita signalu zlepsi a bude to OK Neskor pridam aj neake video Ale v podstate som maximalne spokojny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomassko Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 ja ty ke vymenil dx za eonon D2208 ale asi sem mne ostat u dx po vytahnuti klice se my vymaze radio a take nejde zapnut dokud neni klic v zapalovani v 1 polohe a uchyteni radia tak to je take zahadne musi to neak vymyslet mneli ste nekdo podobne problemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 http://audiosources....uct.asp?id=1053 Nemam teraz vela casu ale aspon zakladne postrehy. -prehrava to skoro vsetko od videa po audio -SD kartu mi to potiahlo bez problemov 16 GB a USB 32 GB bez problemov , ze pojde aj 64 ale neskusal som -Navi je IGO Amigo procesor stiha v pohode aj v 3D. Nabeh do 8 sekund. Mapy su akualne asi s pred pol roka cca. - Bluetooth spolupracuje aspon s Nokiou bezproblemovo zvuk je cisty a mikrofon chyta pekne na standartnu uroven hlasu za volantom -Radio Pekna citlivost -DVB-T ide bez problemovo samozrejme podla toho kde je aky signal /Ja som od vysielaca vzdialeny cca 20 km ale v kopcovom terene je to este v plienkach aspon na vychode Slabo palia z vysielaca. Pribalena antena na DVB-T s dobrym pokrytim by mala slapat akurat ma jednu chybu ma ze koncovka je SMA lebo je tam tenky kabel .Na klasicky koaxial ako ide do telky s klasickou koax. koncovkou som mal lepsi prijem ako s touto antenov ktoru som doobjednavol s netu http://www.fusion.sk.../product/22334/ Telka je v mojom pripade dost podstatna dufaz ze sa kvalita signalu zlepsi a bude to OK Neskor pridam aj neake video Ale v podstate som maximalne spokojny. Měl bys nějaké real fotky??? Někde jsem to viděl že to svítí víc do žluta než do zelena. Pokud můžeš, dej tady nějaké foto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Svieti to tak ako vsetko ostatne co svieti v aute na zeleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 To vypadá pěkně no.. taky jsem to chtěl.... ale viděl jsem tuhle fotku, tak jsem si to rozmyslel... kolik jsi za to dal zda to není tajné, a odkud jsi to objednával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Tady to prodávaj http://www.audiocom.cz/modelove-rady/skoda/navigace-audiosources-as-8601-gold-edition-1180cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.