Martin F. Vloženo 23. Listopad 2014 Vloženo 23. Listopad 2014 Nechal jsem si do auta namontovat bluetooth handsfree a zjistil jsem, že mám v autě multifunkční volat bez tlačítka, které by mi umožnilo ovládat telefon hlasem. Máte někdo zkušenost s výměnou tlačítek na volantu? Stačí tlačítka koupit a vyměnit je, případně nechat upravit řídící jednotku? Výměna volantu je finančně náročnější, o smyslu výměny Amundsena za Columbuse nemá smysl uvažovat (cena, krádeže). Současný volant: Požadovaná tlačítka po výměně: Citovat
Martin F. Vloženo 23. Listopad 2014 Autor Vloženo 23. Listopad 2014 Jak mi napsal ferda25, stačí auto správně nakódovat. Výměna tlačítek tedy není nutná. M. Citovat
David 30 Vloženo 14. Červenec 2016 Vloženo 14. Červenec 2016 Ahoj, dají se vyměnit tlačítka jednotlivě nebo to je celý komplet?Nefunguje mi rolovací kolečko na pravé straně volantu na ovládání maxi dontu. Diky 1 Citovat
Staroch39 Vloženo 2. Únor 2017 Vloženo 2. Únor 2017 Ahoj, jak jsi ty tlacitka prosim vyresil? Jde vymenit jen jedno, nebo musim vymenit cely par? mam stejny problem. Jak se tlacitka demontuji, musi se sundat volant, nebo je na to nejakej figl? Citovat
Wittmann Vloženo 3. Únor 2017 Vloženo 3. Únor 2017 stačí vyndat airbag (zezadu vycvaknout šroubovákem - po natočení volantu). Zkus ta tlačítka nejdříve rozebrat, vyčistit, případně proletovat. Citovat
foxdivemaster Vloženo 3. Únor 2017 Vloženo 3. Únor 2017 ja sem kamosovi pod kolecko z venku nasrikal kontakt sprej,nekolikrat pomackal potocil znovu strikl asi tak 3krat opakoval a rozchodilo se,uz mu funguje tak pul roku,zkus uvidis nemas co zkazit Citovat
007jarda Vloženo 29. Říjen 2023 Vloženo 29. Říjen 2023 (editace) Zdravím, měl bych dotaz. Bráchovi u Superba 2 facelift rok 2015 prasklo kolečko na volantu, to vpravo, ovládání pro změnu parametrů na přístrojové desce, máte nějaké doporučení, kde koupit náhradní a ne kompletní set ve Škoda za cca 5500 Kč, plus práce? Trochu byl šokován... Nebo klidně i celý set, ale ne s prací za zhruba 7000 Kč. Koukal jsem, že se dá něco sehnat, jen jestli nemáte nějaký tip. Děkuji předem a přeji fajn den. Jarda Editováno: 29. Říjen 2023, autor: 007jarda Citovat
koudy_123 Vloženo 30. Říjen 2023 Vloženo 30. Říjen 2023 (editace) No a co koupit na aliku neco takového. Pak to vykuchat a vyměnit jen ten roller? jen nevím, jestli zrovna tenhle roller bude pasovat! Bylo to jen rychlé hledání. A co tohle? Editováno: 30. Říjen 2023, autor: koudy_123 Citovat
houki Vloženo 1. Květen 2024 Vloženo 1. Květen 2024 Ahoj mám superba 2 facelift. Rád bych si koupil 3rameny volant usekli, půjde mi tam airbag z mého starého? Rok 2014. Multifunkční a manuál. Dík za rady. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.