Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nechal jsem si do auta namontovat bluetooth handsfree a zjistil jsem, že mám v autě multifunkční volat bez tlačítka, které by mi umožnilo ovládat telefon hlasem. Máte někdo zkušenost s výměnou tlačítek na volantu? Stačí tlačítka koupit a vyměnit je, případně nechat upravit řídící jednotku? Výměna volantu je finančně náročnější, o smyslu výměny Amundsena za Columbuse nemá smysl uvažovat (cena, krádeže).

Současný volant:

post-87187-0-14783100-1416759624_thumb.j

Požadovaná tlačítka po výměně:

post-87187-0-55941400-1416759623_thumb.j

• o 1 rok později...
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

Ahoj, jak jsi ty tlacitka prosim vyresil? Jde vymenit jen jedno, nebo musim vymenit cely par? mam stejny problem. Jak se tlacitka demontuji, musi se sundat volant, nebo je na to nejakej figl?

• o 6 let později...
Vloženo (editace)

Zdravím, 

měl bych dotaz. Bráchovi u Superba 2 facelift rok 2015 prasklo kolečko na volantu, to vpravo, ovládání pro změnu parametrů na přístrojové desce, máte nějaké doporučení, kde koupit náhradní a ne kompletní set ve Škoda za cca 5500 Kč, plus práce? Trochu byl šokován... Nebo klidně i celý set, ale ne s prací za zhruba 7000 Kč. Koukal jsem, že se dá něco sehnat, jen jestli nemáte nějaký tip. 

Děkuji předem a přeji fajn den. 

Jarda

1698614568307.jpg

Editováno: , autor: 007jarda
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

Ahoj mám superba 2 facelift. Rád bych si koupil 3rameny volant usekli, půjde mi tam airbag z mého starého? Rok 2014. Multifunkční a manuál. Dík za rady.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...