Martin F. Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Nechal jsem si do auta namontovat bluetooth handsfree a zjistil jsem, že mám v autě multifunkční volat bez tlačítka, které by mi umožnilo ovládat telefon hlasem. Máte někdo zkušenost s výměnou tlačítek na volantu? Stačí tlačítka koupit a vyměnit je, případně nechat upravit řídící jednotku? Výměna volantu je finančně náročnější, o smyslu výměny Amundsena za Columbuse nemá smysl uvažovat (cena, krádeže). Současný volant: Požadovaná tlačítka po výměně: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin F. Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Jak mi napsal ferda25, stačí auto správně nakódovat. Výměna tlačítek tedy není nutná. M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David 30 Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Ahoj, dají se vyměnit tlačítka jednotlivě nebo to je celý komplet?Nefunguje mi rolovací kolečko na pravé straně volantu na ovládání maxi dontu. Diky 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staroch39 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Ahoj, jak jsi ty tlacitka prosim vyresil? Jde vymenit jen jedno, nebo musim vymenit cely par? mam stejny problem. Jak se tlacitka demontuji, musi se sundat volant, nebo je na to nejakej figl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 stačí vyndat airbag (zezadu vycvaknout šroubovákem - po natočení volantu). Zkus ta tlačítka nejdříve rozebrat, vyčistit, případně proletovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxdivemaster Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 ja sem kamosovi pod kolecko z venku nasrikal kontakt sprej,nekolikrat pomackal potocil znovu strikl asi tak 3krat opakoval a rozchodilo se,uz mu funguje tak pul roku,zkus uvidis nemas co zkazit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
007jarda Posted October 29 Share Posted October 29 (edited) Zdravím, měl bych dotaz. Bráchovi u Superba 2 facelift rok 2015 prasklo kolečko na volantu, to vpravo, ovládání pro změnu parametrů na přístrojové desce, máte nějaké doporučení, kde koupit náhradní a ne kompletní set ve Škoda za cca 5500 Kč, plus práce? Trochu byl šokován... Nebo klidně i celý set, ale ne s prací za zhruba 7000 Kč. Koukal jsem, že se dá něco sehnat, jen jestli nemáte nějaký tip. Děkuji předem a přeji fajn den. Jarda Edited October 29 by 007jarda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koudy_123 Posted October 30 Share Posted October 30 (edited) No a co koupit na aliku neco takového. Pak to vykuchat a vyměnit jen ten roller? jen nevím, jestli zrovna tenhle roller bude pasovat! Bylo to jen rychlé hledání. A co tohle? Edited October 30 by koudy_123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts